Πέμπτη, 13 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Lamanif: Ο δικηγόρος της 30χρονης ξεκαθαρίζει - «Υπήρχε συναίνεση από τον ράπερ, την πίεζε να βγάλουν και άλλο βίντεο»

«Είναι ένα σκεύασμα δικό του, ένα ψέμα που το είπε για λόγους δημοσιότητας»

Lamanif: Ο δικηγόρος της 30χρονης ξεκαθαρίζει - «Υπήρχε συναίνεση από τον ράπερ, την πίεζε να βγάλουν και άλλο βίντεο»
News 07.03.2021 16:35
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Το πρωί της Κυριακής, ο δικηγόρος της 30χρονης γυναίκας που κατηγορείται ότι δημοσίευσε το ροζ βίντεο με τον Lamanif ,που βρέθηκε τελικά σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, συνδέθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι».

Ο δικηγόρος, Μιχάλης Βέρρος πήρε θέση σε όλα αυτά που ακούγονται και έσπευσε φυσικά να υποστηρίξει την πελάτισσα του.

Συγκεκριμένα είπε: «Η υπόθεση είναι στο στάδιο της έρευνας και ούτε καν στην προανάκριση. Αυτό είναι μία ανακρίβεια δεν υπάρχει καμία ιδιαίτερη σεξουαλική προτίμηση, είναι ένα σκεύασμα δικό του, ένα ψέμα που το είπε για λόγους δημοσιότητας. Την ίδια ημέρα της εξαφάνισης του κυκλοφόρησε ένα τραγούδι και αφού είναι πολύ νέος το τραγούδι θα έπρεπε να είχε λίγες χιλιάδες και σήμερα έχει εκατομμύρια».

Αμέσως μετά, ο δικηγόρος τοποθετήθηκε και για το κύκλωμα στο οποίο εμπλέκεται η 30χρονη κοπέλα: «Δεν μπορεί να έρχεται και να καταγγέλλει κυκλώματα με αφέντρες ενώ δεν ισχύει τίποτα από αυτά. Φυσικά κανένας δεν θα ήθελε να δει τον εαυτό του σε μία τέτοια προσωπική του στιγμή, στο διαδίκτυο. Σαν αδίκημα πρέπει να υπάρχει η προϋπόθεση ότι δεν υπήρχε η θέληση του, η πελάτισσα μου το έδωσε σε ένα φίλο.

Αυτά τα παιδιά ήταν 3-4 ημέρες μαζί και δεν υπήρχε λεπτό που να μην το βιντεοσκοπούσαν. Υπήρχε συναίνεση από τον ράπερ. Ο ράπερ την πίεζε να βγάλουν και άλλο βίντεο, ο διασυρμός είναι και για τους δύο. Εμείς δεχόμαστε την ευθύνη, έκανε λάθος που έδωσε το βίντεο, η ίδια ενδιαφέρθηκε μετά την εξαφάνιση δεν το άφησε έτσι. Φυσικά δεν ήθελε να προκαλέσει αναταραχή και να δημιουργήσει πρόβλημα σε αυτό τον άνθρωπο…».

Lamanif: Oι πρώτες δηλώσεις μετά την εξαφάνιση - «Σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξη»

Η εξαφάνιση του ράπερ Lamanif απασχόλησε τα μέσα τις προηγούμενες μέρες, ωστόσο όλα πήγαν καλά και ο νεαρός βρέθηκε.

Μετά την προληπτική νοσηλεία του, πέρασε το κατώφλι του αστυνομικού τμήματος ώστε να καταθέσει μήνυση σε όσους τον εξέθεσαν με την προβολή προσωπικών του στιγμών,

“Σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξη. Κινήθηκα νομικά προκειμένου ποτέ κανείς ξανά να μη βιώσει αυτό που πέρασα εγώ. Είδα ότι η οικογένεια είναι πολύ σημαντικό πράγμα και ήταν στο πλευρό μου. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και όσους ήταν δίπλα της. Όλα τα νομικά ζητήματα θα σας τα απαντήσουν οι δικηγόροι μου”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Lamanif ο οποίος έκανε και την πρώτη του ανάρτηση.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Lamanif: Η πρώτη του ανάρτηση μετά την εξαφάνιση

Σε ψυχιατρική κλινική o 24χρονος ράπερ μετά την κατάθεση στην Αστυνομία

Share