Άκης Δείξιμος: Απαντά για τον αδερφό του, Κώστα Δόξα και την πρώην σύζυγο του - «Είχαν μια παθιασμένη σχέση»

Όλα όσα ανέφερε για τις καταγγελίες ενδοικογενιακής βίας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άκης Δείξιμος: Απαντά για τον αδερφό του, Κώστα Δόξα και την πρώην σύζυγο του - «Είχαν μια παθιασμένη σχέση»

Το μεσημέρι της Κυριακής, ο Άκης Δείξιμος βρέθηκε καλεσμένος στο Σου-Κου Family και μεταξύ άλλων μίλησε και για τις καταγγελίες που έχει δεχτεί ο αδερφός του, Κώστας Δόξας, από την πρώην σύζυγο του.

Ο τραγουδιστής φάνηκε αρκετά στεναχωρημένος με όλη την κατάσταση και δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι, όλη η οικογένεια, ξεκάθαρα. Ήμουν με τον αδερφό μου, όταν το έμαθε. Δεν το περίμενα. Αγαπάω πολύ και τον αδερφό μου και την ανιψιά μου. Λατρεύω τον Κώστα, είναι αίμα μου.

Άκης Δείξιμος για Κώστα Δόξα

Είχαν μια παθιασμένη σχέση σίγουρα. Πραγματικά πρόκειται για μια πολύ λεπτή συζήτηση. Βρίσκομαι σε λεπτή θέση, είναι μια δύσκολη κατάσταση. Υπάρχουν δύο αποφάσεις δικαστηρίων και είμαι σίγουρος ότι πλέον όλα θα πάρουν τον σωστό δρόμο. Πλέον περιμένουμε να αναλάβει η δικαιοσύνη και να πάρουν τα πράγματα τον δρόμο τους. Ο χωρισμός ξεκάθαρα θα ερχόταν. Ήταν απρόβλεπτο αυτό που συνέβη. Θα τα δείτε όλα στην πορεία…»

Μαρία Δεληθανάση: Η απάντησή στις δικαστικές αποφάσεις που δημοσίευσε ο Κώστας Δόξας

Η Μαρία Δεληθανάση, μιλώντας στην Σίσσυ Χρηστίδου, απάντησε στις δικαστικές αποφάσεις που έχει δημοσιεύσει στο Instagram του ο Κώστας Δόξας.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε οι αποφάσεις αυτές, αφορούν τη διατροφή και την επιμέλεια της 4χρονης κόρης που έχουν αποκτήσει μαζί.

Πιο αναλυτικά, τα ασφαλιστικά μέτρα που έχουν γίνει, αφορούν τη διατροφή και την επιμέλεια του παιδιού τους και δεν αφορούν τις πρόσφατες καταγγελίες κατά του τραγουδιστή. Τα αποσπάσματα των δικόγραφων που έχουν δημοσιευτεί από τον Κώστα Δόξα αφορούν σε λόγια του τραγουδιστή δηλαδή την τοποθέτησή του σε αυτά τα ασφαλιστικά μέτρα και όχι η απόφαση του δικαστή.