Αθηνά Οικονομάκου: Έτσι πέρασε την μέρα των γενεθλίων της

Το συγκινητικό μήνυμα της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αθηνά Οικονομάκου: Έτσι πέρασε την μέρα των γενεθλίων της

Η Αθηνά Οικονομάκου γιόρτασε χθες τα γενέθλια της και δεν θα μπορούσαν να την βρουν πιο ευτυχισμένη, μιας και διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η ίδια μοιράστηκε τα δώρα και τα λουλούδια που έλαβε από χθες και όπως είπε και η ίδια φέτος τα γιόρτασε αρκετά διαφορετικά σε σχέση με πέρσι, εξαιτίας φυσικά της καραντίνας.

Η Αθηνά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες με την φαντασμαγορική τούρτα και έγραψε στην λεζάντα: “What a wonderful day! Πέρυσι τέτοια μέρα, στα γενέθλια μου πάλι, ήταν η τελευταία έξοδος πριν την έναρξη της καραντίνας… Υπόσχομαι του χρόνου τέτοια μέρα αν οι συνθήκες, που το εύχομαι, μας το επιτρέπουν να κάνω το μεγαλύτερο birthday party ever. Μέχρι τότε εύχομαι σε όλους υγεία και υπομονή”!

Αθηνά Οικονομάκου γενέθλια

Αθηνά Οικονομάκου έτσι πέρασε την μέρα των γενεθλίων της

Αθηνά Οικονομάκου: Ολοκλήρωσε τα γυρίσματα στη σειρά «Έλα στη θέση μου» με ένα συγκινητικό μήνυμα

Η Αθηνά Οικονομάκου έπειτα από 5 ολόκληρα χρόνια στη σειρά του Alpha Έλα στη Θέση μου, γύρισε το τελευταίο της επεισόδιο και αποχώρησε.

Η ηθοποιός λόγω της προχωρημένης εγκυμοσύνης της αποφάσισε να μην συνεχίσει στην σειρά που εδώ και πέντε χρόνια ήταν το «δεύτερο» σπίτι της.

“Πέντε χρόνια μαζί..και τι δεν έχουμε περάσει. Γλυκά μου κορίτσια σας αγαπώ και σας ευχαριστώ για όλα και εσάς και όλους μα όλους τους υπόλοιπους υπέροχους συντελεστές αυτής της δουλειάς #ElaStiThesiMou @alphatv
Δευτέρα το τελευταίο μου γύρισμα και η συγκίνηση είναι μεγάλη… Είς το επανιδείν” έγραψε η ηθοποιός η οποία μας έδειξε πόσο πολύ έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της.

αθηνά οικονομάκου τελευταίο επεισόδιο έλα στη θέση μου οικονμάκου έλα στη θέση μου