Μαίρη Συνατσάκη: Εκτός εαυτού με τα επεισόδια στην Νέα Σμύρνη - «Το ξύλο δεν νομιμοποιείται με κανέναν τρόπο»

Το δημόσιο ξέσπασμα της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαίρη Συνατσάκη: Εκτός εαυτού με τα επεισόδια στην Νέα Σμύρνη - «Το ξύλο δεν νομιμοποιείται με κανέναν τρόπο»

Εκτός εαυτού βγήκε η Μαίρη Συνατσάκη μετά τα επεισόδια που προκλήθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στην Πλατεία της Νέας Σμύρνης.

Μια ομάδα 30 ατόμων επιτέθηκε σε αστυνομικούς όσο έκαναν ελέγχους για την τήρηση των μέτρων και έκοβαν πρόστιμα. Αμέσως μετά, ακολούθησε ένταση και σύμφωνα με καταγγελίες οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν ακραία σκηνικά βίας απέναντι σε πολίτες.

Η Μαίρη Συνατσάκη παρακολούθησε τις εξελίξεις αυτές και προχώρησε ένα έντονο ξέσπασμα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: “Για ποιον λόγο αυτό το ξύλο; Για ποιον λόγο σε έναν άοπλο πολίτη αυτή η βία; Παιδιά για τον Θεό, μη μου στέλνετε τέτοιου είδους μηνύματα. Δεν είναι γκομενικό το ζήτημα, δεν μας ενδιαφέρει να ακούσουμε την άλλη πλευρά. Εάν έγινε ντου στους αστυνομικούς, λίγη ώρα πριν και μετά νευρίασαν και ξέσπασαν σε ένα πολίτη, είναι προβληματικό. Εάν έχεις παραβεί τα μέτρα, να πληρώσεις το πρόστιμο. Το ξύλο δεν νομιμοποιείται με κανέναν τρόπο".

Μαίρη Συνατσάκη εκτός εαυτού με τα επεισόδια στην Νέα Σμύρνη

Δύσκολες ώρες για την Μαίρη Συνατσάκη - Δέχθηκε επίθεση στο ίδιο της το σπίτι

Δύσκολες ώρες για την Μαίρη Συνατσάκη καθώς έπεσε θύμα διάρρηξης και το αποκάλυψε η ίδια στο κανάλι της στο youtube.

Ληστές παραβίασαν την κεντρική πόρτα εισόδου του διαμερίσματος της Μαίρης Συνατσάκη και μπήκαν στο διαμέρισμα που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας.

H Μαίρη Συνατσάκη ευτυχώς δεν βρισκόταν μέσα στο σπίτι της όταν μπήκαν οι διαρρήκτες. Οπως σημείωσε η ίδια στο βίντεο που ανέβασε στο κανάλι της στο Youtube το σοκ ήταν μεγάλο όταν αντίκρυσε το σπίτι της να είναι άνω κάτω. Μάλιστα, μάς έδειξε πλάνα από το διαμέρισμά της, έτσι όπως το άφησαν οι διαρρήκτες.

Η Μαίρη Συνατσάκη δεν είχε χρήματα στο σπίτι της. Ο γάτος της βρισκόταν μέσα στο διαμέρισμα και οι διαρρήκτες δεν τον πείραξαν καθόλου. Παρ΄ όλα αυτά το σοκ ήταν μεγάλο βλέποντας το διαμέρισμά της σε πολύ κακή κατάσταση και όλα της τα πράγματα να είναι στο πάτωμα. Οι κλέφτες πήραν κάποια κοσμήματα συναισθηματικής αξίας για την ίδια, κάτι που την στεναχώρησε πολύ. Δείτε παρόλα αυτά τι αποκάλυψε για τον γυμνισμό στην σκηνή του hair.

Δείτε το βίντεο της.