Δανάη Μιχαλάκη: «Ακούω δίπλα μου μια φωνή να μου λέει "Μωρή γουρούνα! Δεν ντρέπεσαι;"»

Το απίστευτο περιστατικό με άγνωστη γυναίκα σε πολυκατάστημα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δανάη Μιχαλάκη: «Ακούω δίπλα μου μια φωνή να μου λέει

Η Δανάη Μιχαλάκη που έγινε γνωστή μέσα από το ρόλο της Δρόσως στη σειρά Άγριες Μέλισσες - δείτε τι θα δούμε σήμερα - , είναι μια από τις πιο επιτυχημένες ηθοποιούς της γενιάς της. Ωστόσο, δεν ακούει μόνο θετικά σχόλια για την κοπέλα που υποδύεται.

Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη της στο BHMAgazino και στην Έρη Βαρδάκη, μια άγνωστη γυναίκα όταν είχε βγει για ψώνια σε πολυκατάστημα, την έβρισε.

Τι συνέβη με την Δανάη Μιχαλάκη και την άγνωστη γυναίκα

Δανάη Μιχαλάκη τσακωμός σε πολυκατάστημα

Ακούτε μόνο θετικά σχόλια;

Όχι, με βρίζουν και καμια φορά. Θυμάμαι μια μέρα σε ένα πολυκατάστημα ήμουν σκυμμένη και έψαχνα μια ευχετήρια κάρτα. Ήταν η εποχή που στο σίριαλ ως Δρόσω είχα κάνει έρωτα με τον σύζυγο της αδερφής μου. Εκεί, λοιπόν, που ψάχνω ακούω δίπλα μου μια φωνή να μου λέει: Μωρή γουρούνα.

Λέω δεν μπορεί. Συγγνώμη κυρία μου σε εμένα μιλάτε; τη ρωτάω. Δεν ντρέπεσαι; Με τον άντρα της αδερφής σου; μου απαντά. Και μου το έλεγε σοβαρά, ξέρετε. Εντάξει με αυτά γελάω. Ως επί το πλείστον, όμως, τα σχόλια είναι θετικά.

Και ξέρετε στην πρώτη καραντίνα, όταν είχαν διακοπεί τα γυρίσματα για ένα διάστημα, όταν επιστρέψαμε στο πλατό νιώθαμε μια ευθύνη απέναντι στο κοινό. Ότι με έναν τρόπο είμαστε η παρέα του κόσμου το βράδυ μέσα στην καραντίνα. Ότι έπρεπε να συνεχίσουμε. Νομίζω ότι οι Άγριες Μέλισσες έδωσαν πολλά στην ελληνική τηλεόραση.

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Παντρεύονται Δανάη Μιχαλάκη και Γιώργος Παπαγεωργίου

Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου είναι από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια και όπως φαίνεται σκέφτονται να πάνε τη σχέση τους ένα βήμα παραπέρα και να παντρευτούν.

Ο ηθοποιός που μετέχει στη νέα σειρά του Mega «Σχεδόν ενήλικες», μίλησε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού για τη σχέση του με την πρωταγωνίστρια της σειράς Άγριες Μέλισσες έκανε αποκαλύψεις για την 3η σεζόν.

«Είχα τον φόβο της δέσμευσης αλλά είχα πολλές αποτυχίες. Προσπαθούσα να δεσμευτώ και δεν γινόταν τίποτα. Πιστεύω στον γάμο με την έννοια ενός συμφώνου συμβίωσης ή ενός κανονικού γάμου και για εμένα είναι ακριβώς το ίδιο. Με την Δανάη είναι κάτι που το έχουμε συζητήσει, το σκεφτόμαστε πολύ. Τώρα το πότε, το που και το τι δεν το ξέρουμε και νομίζω ότι αφορά εμάς τους δύο πιο πολύ.

Δανάη Μιχαλάκη Γιώργος Παπαγεωργίου γάμος

Ήταν πολύ ωραίο αυτό που έγινε, δηλαδή εγώ γνώρισα την Δανάη σε μία φάση της ζωής της που δεν είχε δουλειά όσον αφορά την τηλεόραση και το θέατρο, δούλευε ως σερβιτόρα και ξαφνικά τους πρώτους μήνες της σχέσης μας ήρθε το κάστινγκ για τις Άγριες Μέλισσες και μετά όλα τα άλλα. Είναι πραγματικά σαν μια παραμυθένια ιστορία αυτό που έχει συμβεί γιατί τη γνωρίζω και πριν από την επιτυχία της σειράς κι είναι ένα κορίτσι που της άξιζε να συμβεί όλο αυτό και δεν έχει αλλάξει καθόλου».