Εκνευρίστηκε ο Μπιμπίλας με τον Σήφη από το GNTM: «Γίναμε 10.000 ηθοποιοί από το άρπα κόλλα της τηλεόρασης»

«Μ’ αρέσει γενικά η ηθοποιία. Αν ήταν κάτι το οποίο θα μου ταίριαζε σαν ρόλος, θα ήθελα να το κάνω», δήλωσε το μοντέλο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εκνευρίστηκε ο Μπιμπίλας με τον Σήφη από το GNTM: «Γίναμε 10.000 ηθοποιοί από το άρπα κόλλα της τηλεόρασης»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας βγήκε μέσω Skype στον αέρα του Happy Day για να μιλήσει για τις εξελίξεις που τρέχουν μετά τις καταγγελίες κατά ηθοποιών - σκηνοθετών. Ωστόσο, θέλησε να κάνει μια παρένθεση και να σχολιάσει τις δηλώσεις του Σήφη Φαραντάκη του πρώην παίκτη του GNTM σχετικά με την ηθοποιία.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ εκνευρίστηκε με τον νεαρό που είπε πως αν του δινόταν ένας ρόλος θα ήθελε να ασχοληθεί με τον χώρο. Όπως δήλωσε λοιπόν ο Σπύρος Μπιμπίλας, πρέπει να σταματήσει αυτή η κατάσταση όπου ο κάθε ένας γίνεται ηθοποιός μετά από την συμμετοχή του σε κάποιο ριάλιτι και καλό είναι να πάει σε κάποια δραματική σχολή για να το σπουδάσει πρώτα.

«Δεν ξέρω αν θα έκανα τηλεόραση. Μ’ αρέσει γενικά η ηθοποιία. Αν ήταν κάτι το οποίο θα μου ταίριαζε σαν ρόλος, θα ήθελα να το κάνω. Αν έχεις κάτι έμφυτο, δεν χρειάζεται να βγάλεις κάποια σχολή. Έχουμε δει πολλούς που έχουν μάθει από μόνοι τους και βγάζουν πολύ καλύτερα αποτελέσματα από κάποιον που έχει σπουδάσει.

Σίγουρα οι σπουδές σου δίνουν παραπάνω πληροφορίες, αλλά μπορείς γι’ αρχή να ξεκινήσεις πολύ ερασιτεχνικά και να το εξελίξεις. Δεν ξέρω αν έχω το ταλέντο, θα το πει κάποιος άλλος αυτό, αλλά εμένα μου αρέσει. Αν μου γίνει κάποια ωραία πρόταση, θα τη δεχτώ», είπε ο Σήφης Φαραντάκης στην κάμερα του Happy Day, λίγο πριν βγει στον αέρα ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Μπιμπίλας κατά Σήφη Happy Day

Η απάντηση του Σπύρου Μπιμπίλα στον Σήφη Φαραντάκη

«Πριν από λίγο άκουσα ένα νεαρό παιδί να λέει ότι αν μου πουν να γίνω ηθοποιός, θα γίνω. Θέλω να διευκρινίσω ότι αυτή η κατάσταση πρέπει να σταματήσει, κανένα νεαρό παιδί να μη λέει με τέτοια ευκολία ότι αν μου γίνει πρόταση, θα γίνω ηθοποιός.

Γι’ αυτό γίναμε 10.000 ηθοποιοί από το άρπα κόλλα της τηλεόρασης. Γι’ αυτό καλά θα κάνουν τα νεαρά παιδιά να σκεφτούν και να πάνε στις δραματικές σχολές και όχι επειδή έχουν ένα βήμα μέσα από τα ριάλιτι μετά να πάνε στα θέατρα και στα σίριαλ. Το παιδί το είχα δει στο GNTM και είναι μια χαρά, ας πάει να σπουδάσει, όπως πρέπει να σπουδάζουμε όλα τα επαγγέλματα και μετά να θέλει να γίνει ηθοποιός», απάντησε φανερά εκνευρισμένος ο Σπύρος Μπιμπίλας με την όλη κατάσταση που επικρατεί.