Δεληθανάση για Δόξα: «Αισθανόμουν σαν τον Δαυίδ με τον Γολιάθ λόγω της δημοφιλίας του»

«Καμία σχέση δεν ξεκινάει με κακοποιητικές συμπεριφορές! Νόμιζα ότι θα μπορούσε να αλλάξει»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δεληθανάση για Δόξα: «Αισθανόμουν σαν τον Δαυίδ με τον Γολιάθ λόγω της δημοφιλίας του»

Η Μαρία Δεληθανάση μίλησε στην Σίσσυ Καλλίνη της εκπομπής Πάμε Δανάη, μετά τα όσα έχουν σημειωθεί ανάμεσα στην ίδια και τον πρώην σύζυγό της, Κώστα Δόξα.

Η δημοσιογράφος, πρόβαλλε στον αέρα κάποιες από τις δηλώσεις που της έκανε, σχετικά με την όλη κατάσταση που βίωνε, αλλά και βιώνει.

«Εγώ την πήρα τηλέφωνο την Μαρία, κάναμε μια κουβέντα. Επειδή εκκρεμούν πολλές διαδικασίες δεν θέλει να βγεί τηλεοπτικά αυτή τη στιγμή μέχρι να ξεκαθαρίσει. Ωστόσο, μου έχει δώσει το ελεύθερο κάποια αποσπάσματα από την κουβέντα μας να τα δημοσιεύσουμε και να τα πούμε.

Η μήνυση για ενδοοικογενειακή βία έγινε περίπου πριν μια εβδομάδα. Είχε κάνει κάποιες κινήσεις και μάλιστα, χαρακτηριστικά μου είπε ότι είχε κάνει κάποιες κινήσεις για να γνωστοποιήσει αυτό που βίωνε ήταν μια εβδομάδα πριν γίνει αυτό το θέμα με την Σοφία Μπεκατώρου», είπε αρχικά η Σίσσυ Καλλίνη.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Δεληθανάση για τον Κώστα Δόξα

«Κάνω ψυχοθεραπεία, οποιασδήποτε, εκτίθεται σε κάτι βίαιο και τοξικό χρειάζεται αποτοξίνωση. Με τη βοήθεια του ειδικού τώρα αισθάνθηκα έτοιμη να μιλήσω δημόσια. Αισθανόμουν σαν τον Δαυίδ με τον Γολιάθ λόγω της αναγνωρισημότητάς του και της δημοφιλίας του.

Καμία σχέση δεν ξεκινάει με κακοποιητικές συμπεριφορές, όταν προέκυψε πρώτη φορά δεν μπορούσα να πιστέψω ότι συμβαίνει σε μένα. Νόμιζα ότι θα μπορούσε να αλλάξει. Έχω πολύ δρόμο μπροστά μου ακόμη. Ηθική δικαίωση θα ήταν αν έστω και μια γυναίκα βρει τη δύναμη να μιλήσει για την ενδοοικογενειακή βία. Αυτό θα ήταν νίκη», είπε η Μαρία Δεληθανάση.

Κώστας Δόξας: Η πρώην σύζυγός του, Μαρία Δεληθανάση δημοσίευσε μηνύματα τους

Χαμός επικρατεί μετά τις κατηγορίες της Μαρίας Δεληθανάση κατά του πρώην συζύγου της, Κώστα Δόξα, για άγρια κακοποίηση από πλευράς του. Η πρώτη μάλιστα, δημοσίευσε συνομιλία τους.

Συγκεκριμένα, κοινοποίησε τα μεταξύ τους μηνύματα που εστάλησαν μετά τον τελευταίο ξυλοδαρμό που καταγγέλλει, στα οποία ο τραγουδιστής της είπε πως έχει ήδη επισκεφτεί ψυχολόγο.

Πριν από μερικές ώρες από την πλευρά του ο Κώστας Δόξας κοινοποίησε τις δικαστικές αποφάσεις στις οποίες η Μαρία Δεληθανάση αναφέρεται ως «μητέρα με ανασφαλή και ανώριμη συμπεριφορά που απειλούσε ότι θα πάρει το παιδί και θα φύγει».

Κώστας Δόξας πρώην σύζυγός Μαρία Δεληθανάση

Κώστας Δόξας Μαρία Δεληθανάση δικαστήρια

Κώστας Δόξας πρώην σύζυγός ξυλοδαρμός

Κώστας Δόξας Μαρία Δεληθανάση συνομιλία

Κώστας Δόξας Μαρία Δεληθανάση ξυλοδαρμός

Κώστας Δόξας πρώην σύζυγός

Κώστας Δόξας πρώην σύζυγός Μαρία Δεληθανάση μηνύματα