Φουρέιρα: «Το τραγούδι της Τσαγκρινού είναι ίσως από τα ωραιότερα τραγούδια της Κύπρου στην Eurovision»

Λέτε το El Diablo να πάει καλύτερα από το Fuego;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φουρέιρα: «Το τραγούδι της Τσαγκρινού είναι ίσως από τα ωραιότερα τραγούδια της Κύπρου στην Eurovision»

Η Ελένη Φουρέιρα μίλησε στο Πρωινό για την συμμετοχή της Κύπρου στην Eurovision, λέγοντας πως είναι από τα ωραιότερα τραγούδια και πως θα πάει πολύ καλά στον μουσικό διαγωνισμό.

Οι δηλώσεις της Φουρέιρα για το τραγούδι της Τσαγκρινού στην Eurovision

«Η Έλενα είναι εκπληκτικό πλάσμα, το τραγούδι είναι ίσως από τα ωραιότερα τραγούδια που έχει στείλει η Κύπρος στην Eurovision. Έχω ένα πολύ καλό προαίσθημα. Θεωρώ πως θα πάει πάρα πολύ καλά».

Ενώ, αναφέρθηκε και στο ρόλο της παρουσιάστριας που έχει αναλάβει στο House of Fame: «Ήταν μια πρόκληση για μένα, είναι και η εποχή αυτή που δεν έχω πάρα πολλές υποχρεώσεις στη δουλειά μου. Μου άρεσε πάρα πολύ το πρότζεκτ και έτσι είπα να το δοκιμάσω και αυτό.

Εντάξει, δεν είναι η δουλειά μου αυτή αλλά είπα να το δοκιμάσω και να προσπαθήσω να το κάνω όσο καλύτερα γίνεται. Δεν με φοβίζει κάτι, είμαι πολύ ευθύς σαν άνθρωπος, θα κάνω και την πλάκα μου και αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να το διασκεδάσω για να περάσω καλά. Οι πρώτες δύο εβδομάδες είναι δύσκολες. Θεωρώ πως όσο περνάει ο καιρός θα είναι πολύ πιο εύκολο για όλους».

Απειλούν να «κάψουν το Ρικ» λόγω της συμμετοχής της Κύπρου στη Eurovision

Κανονικός σάλος έχει δημιουργηθεί με τη συμμετοχή της Κύπρου στην Eurovision και το κομμάτι με το οποίο θα εκπροσωπήσει τη χώρα η Έλενα Τσαγκρινού. Μάλιστα, ορισμένοι πήραν τηλέφωνο και απείλησαν πως αν δεν ακυρωθεί η συμμετοχή θα βάλουν φωτιά στον Ρικ!

Το τραγούδι με τίτλο «El Diablo», έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων εξ΄αιτίας των στίχων του. Συγκεκριμένα, σε κάποιο σημείο λέει: «I gave my heart to el diablo, I gave it all because he tells me I'm his angel»​ («Έδωσα την καρδιά μου στον διάβολο, του τα έδωσα όλα επειδή μου λέει πως είμαι ο άγγελός του»).

Θέση για το συγκεκριμένο ζήτημα πήρε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter και ο Κυριάκος Βελλόπουλος, ο οποίος έγραψε:

«Ειλικρινά, δεν μπορώ να καταλάβω πόσο πιο κάτω μπορεί να πάει η κοινωνία μας. Τραγούδι της Κύπρου στη Eurovision με στίχους "εύχομαι να είμαι ο άγγελος του διαβόλου". Θα μας "κάψει" ο Θεός». Δείτε εδώ και το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσει η Στεφανία Λυμπερακάκη την Ελλάδα στη Eurovision.

Eurovision Κύπρος