Κατερίνα Καινούργιου: Το μήνυμα που έστειλε κατά λάθος στον Νίκο Μουτσινά και η αντίδραση του

Επική γκάφα!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κατερίνα Καινούργιου: Το μήνυμα που έστειλε κατά λάθος στον Νίκο Μουτσινά και η αντίδραση του

Το πρωί της Τρίτης, η Κατερίνα Καινούργιου καλημέρισε τους τηλεθεατές του Ευτυχείτε και θέλησε να μοιραστεί ένα πολύ αστείο στιγμιότυπο με τον Νίκο Μουτσινά και την ίδια.

Η όμορφη παρουσιάστρια επέλεξε να φορέσει ένα κίτρινο και εντυπωσιακό κουστούμι και με αφορμή το σημερινό της μακιγιάζ, αναφέρθηκε σε ένα σκηνικό που συνέβη χθες, Δευτέρα.

Η Κατερίνα είπε χαρακτηριστικά: «Με παίζει χθες ο Μουτσινάς στην στήλη με τα ρούχα και λέει «χάλια μάτι» και στέλνω εγώ στη Ρόζα (μακιγιέζ): «Ο Μουτσινάς μας κατέθαψε για το μάτι» και κατά λάθος το στέλνω στον Μουτσινά!»!

Ο Νίκος Μουτσινάς έτσι της απάντησε «ναι για ποιο λόγο;» με την Κατερίνα να γράφει: «Σόρι το έστελνα στη Ρόζα η οποία επέμενε ότι το μάτι είναι τέλειο…» ενώ η ίδια τις τελευταίες μέρες στο μεταξύ κάνει προξενιό στην Κατερίνα Λένη με έναν συνεργάτη της εκπομπής!

 Κατερίνα Καινούργιου το μήνυμα που έστειλε κατά λάθος στον Νίκο Μουτσινά

Εκτός από την Κατερίνα Καινούργιου και μιας ρεπόρτερ της εκπομπής έκανε μια επική γκάφα

Μια επική γκάφα σημειώθηκε σήμερα 4/3 στον αέρα της εκπομπής Ευτυχείτε. Όταν ρεπόρτερ βγήκε στον αέρα μέσω live σύνδεσης, ξέχασε το όνομα της Κατερίνας Καινούργιου.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια Καινούργιου καλημέρισε την δημοσιογράφο και με τη σειρά της η ρεπόρτερ είπε: «Καλημέρα Άννα...Α, καλά εντάξει...»!

Με την Κατερίνα Καινούργιου να λέει και να γελάει «Κατερίνα, δεν πειράζει κορίτσι μου λογικό! Συμβαίνουν αυτά».

Να σημειώσουμε πως χθες 3/3 η Κατερίνα Καινούργιου έγινε έξαλλη με ένα γεγονός στον αέρα της εκπομπής της, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει και να μιλήσει έξω από τα δόντια.