Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Είχα μία πρόταση για εκπομπή αλλά δεν ήταν εφικτή»

«Η δική μου κατεύθυνση ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Είχα μία πρόταση για εκπομπή αλλά δεν ήταν εφικτή»

Το πρωί της Τρίτης η Βίκυ Χατζηβασιλείου μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρόταση που δέχθηκε πριν από λίγο καιρό για μία νέα εκπομπή, η οποία ωστόσο δεν ήταν εφικτό να γίνει λόγω της καραντίνας.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια είχε εξηγήσει πριν από λίγο καιρό πως η εκπομπή που έκανε στο Open δεν ήταν δυνατόν να συνεχιστεί λόγω καραντίνας και για αυτό το λόγο είχε σταματήσει.

Στις νέες της δηλώσεις ξεκαθάρισε πως δέχθηκε μία αντίστοιχη πρόταση ωστόσο θέλει να κάνει ένα πρότζεκτ όπως το έχει φανταστεί εκείνη.

Οι δηλώσεις της Βίκυς Χατζηβασιλείου στο Ευτυχείτε

«Είχα μια πρόταση, αλλά λόγω καραντίνας δεν νομίζω ότι είναι εφικτή. Ή θα κάνω κάτι έτσι όπως το σκέφτομαι ή δεν θα κάνω τίποτα. Η δική μου κατεύθυνση είναι σε κάτι εντελώς διαφορετικό. Νομίζω ότι χρειάζεται κάτι πιο θετικό, μια θετική προσέγγιση ο κόσμος», είπε στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Βίκυ Χατζηβασιλείου Πάμε Πακέτο

Για το αν της έχει γίνει πρόταση να πάει στο Survivor, δήλωσε: «Όχι δεν μου έχουν προσεγγίσει για το Survivor. Δεν θα πήγαινα κιόλας, γιατί είναι σκληρές οι συνθήκες και μπράβο στα παιδιά που αντέχουν όλο αυτό εκεί». Ενώ, αναφερόμενη στο αν θα πήγαινε για κριτική επιτροπή σε κάποιο σόου, δήλωσε: «Εξαρτάται αν είναι κοντά στα ενδιαφέροντά μου. Θα το συζητούσα».

«Έχω υποστεί bullying στον ALPHA»

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μίλησε πριν από κάποιες εβδομάδες στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων θέλησε να καταγγείλει πως όσο καιρό βρισκόταν στον ALPHA, είχε δεχθεί bullying από δημοσιογράφο σε πρωινή εκπομπή του σταθμού.

Η παρουσιάστρια δεν θέλησε να αποκαλύψει το όνομά του, ενώ ξεκαθάρισε πως όλοι μπορούν να καταλάβουν για ποιον πρόκειται.

«Εγώ έχω υποστεί bullying στο κανάλι που δούλευα πριν, στον ALPHA. Δημοσιογράφος σε καθημερινή πρωινή εκπομπή μου έκανε bullying δημόσια. Εγώ το υπέστην στωικά. Κανένα παιχνίδι δεν γινόταν μεταξύ μας, δεν απάντησε ποτέ. Γινόταν ένα παιχνίδι εις βάρος μου, εγώ το υπέστην γιατί θεώρησα ότι δεν υπάρχει λόγος να απαντήσω. Εκείνη την περίοδο ο άνθρωπος αυτός ήταν το νούμερο δύο στο κανάλι κάτω από τον Πρόεδρο. Σε ποιον να μιλήσω και να πω τι; Είχε νόημα να το πω σε κάποιον;», είπε αρχικά η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Βίκυ Χατζηβασιλείου καταγγελία ALPHA

Η Κατερίνα Καινούργιου της εξήγησε πως επειδή τον γνωρίζει προσωπικά σαν άνθρωπο, θα μπορούσε να τον πάρει ένα τηλέφωνο και να τον λύσουν.

«Η πρόθεσή του ήταν ευθεία καταστροφή της καριέρας μου. Και αυτό έγινε. Ο κύριος αυτός συνεχίζει να έχει εκπομπή και εγώ βρέθηκα εκτός καναλιού», συμπλήρωσε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.