Άγριες Μέλισσες: Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε πως η σειρά πάει και για τρίτη σεζόν

Κάτι παραπάνω θα ξέρει!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε πως η σειρά πάει και για τρίτη σεζόν

Μέσα από τη σημερινή της εκπομπή, η Φαίη Σκορδά δε δίστασε να κάνει μία αποκάλυψη, αναφερόμενη στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες. Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια είπε πως από αυτά που έχει ακούσει από τον σταθμό καταλαβαίνει πως η σειρά θα πάει και για τρίτη σεζόν.

Εδώ και μέρες γίνεται λόγος για τον νέο κύκλο της δραματικής σειράς και πριν από κάποιες μέρες και ο τηλεοπτικός «Προύσαλης» είχε αποκαλύψει πως είναι πολύ πιθανό να συνεχιστούν οι Μέλισσες και του χρόνου.

Φαίη Σκορδά Άγριες Μέλισσες

Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά για την τρίτη σεζόν των Άγριων Μελισσών

«Υπάρχει ένα συγκεκριμένο podcast του Λευτέρη Χαρίτου και συζητούσε με τους σεναριογράφους της σειράς για το αν θα γίνει τρίτη χρονιά στις Άγριες Μέλισσες. Εγώ καταλαβαίνω πως ναι» είπε η Φαίη Σκορδά, με τον Κωνσταντίνο Δανίκα να συμπληρώνει:

«Όλοι καταλαβαίνουμε πως ναι. Όλος ο κόσμος καταλαβαίνει πως ναι, θα συνεχιστούν. Αλλά από τη στιγμή που δεν είναι ακόμη επίσημο δε μπορούμε να το ανακοινώσουμε ότι θα πάνε για τρίτη χρονιά οι Άγριες Μέλισσες».

Τι θα δούμε σήμερα (9/3) στις Άγριες Μέλισσες

Τρίτη 9 Μαρτίου - Επεισόδιο 105

Ο Προύσαλης αφήνεται ελεύθερος, σε αντίθεση με τον Νέστορα που περνάει το βράδυ του στο κρατητήριο. Όμως, μια απρόσμενη συνάντηση από το παρελθόν του, μέσα στα γραφεία της Ασφάλειας, θα τον φέρει αντιμέτωπο με τη σωτηρία ή την καταστροφή του. Μια αιφνιδιαστική επίσκεψη στο σπίτι του Μιλτιάδη θα βάλει σε κίνδυνο τη σχέση του με τον Ευτύχη.

Άγριες Μέλισσες Ασημίνα Νικηφόρος

Οι συγκρούσεις μεταξύ της Ουρανίας και του Κυριάκου συνεχίζονται αμείωτοι, ενώ ο Σωκράτης οδηγείται σε ανεξέλεγκτες συμπεριφορές καθώς ο φόβος του για τον Δούκα τον έχει κυριεύσει. Ο Σέργιος είναι ενθουσιασμένος με την επικείμενη μετακόμιση στο Παρίσι, όμως, η Δρόσω δεν είπε ακόμα την τελευταία της λέξη αφού όπως γνωρίζουμε θα στείλει εξώδικο στο ζευγάρι.