Θοδωρής Αθερίδης: Η τρυφερή ανάρτηση για τη γιορτή της Σμαράγδας Καρύδη

Το υπέροχο στιγμιότυπο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θοδωρής Αθερίδης: Η τρυφερή ανάρτηση για τη γιορτή της Σμαράγδας Καρύδη

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Θοδωρής Αθερίδης έστειλε τις πιο υπέροχες ευχές στη Σμαράγδα Καρύδη για την ονομαστική της εορτή αλλά και για ταχεία ανάρρωση λόγω της μάχης που δίνει με τον κορωνοϊό.

Το αγαπημένο αρκετές φορές μοιράζεται κοινά στιγμιότυπα στα social media και έτσι αυτή τη φορά, ο Θοδωρής Αθερίδης θέλησε να ευχηθεί στην αγαπημένη του με μία κοινή φωτογραφία τους από το θέατρο.

Η ανάρτηση του Θοδωρή Αθερίδη για τη Σμαράγδα Καρύδη

«Χρόνια πολλά, σιδερένια αγαπημένη!!!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Θέλοντας να απαντήσει στην όμορφη ευχή, η Σμαράγδα Καρύδη σχολίασε στην ανάρτηση του συντρόφου της: “Σ’ ευχαριστώ Θοδωράκη μου που είσαι το πιο καλό παιδάκι”.

Θοδωρής Αθερίδης Σμαράγδα Καρύδη

Σμαράγδα Καρύδη: Η πρώτη της ανάρτηση μετά την αποκάλυψη πως είναι θετική στον κορωνοϊό

Η Σμαράγδα Καρύδη πριν από μερικές μέρες γνωστοποίησε πως είναι θετική στον κορωνοϊό, με την ίδια να αποκαλύπτει σήμερα πως είναι η δεύτερη μέρα που δεν έχει πυρετό.

Η πρεμιέρα της εκπομπής της Celebrity Game Night ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή 26/2, όμως αναβλήθηκε λόγω της παρουσιάστριας που διαγνώσθηκε θετική στον ιό.

Η ίδια ωστόσο το απόγευμα του Σαββάτου δημοσίευσε μια φωτογραφικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, αποκαλύπτοντας πως είναι σήμερα η 11η μέρα καραντίνας.

Συγκεκριμένα, στην λεζάντα της φωτογραφίας η Σμαράγδα Καρύδη έγραψε: «#survivors! Εντέκατη μέρα καραντίνας/ Δεύτερη μέρα απύρετη/ Πρώτη μέρα στον ήλιο Με τον @yiannisofficial παρεα πέρασα και τον Covid. Από βδομάδα θα βγούμε πάλι μαζί βολτα. Υγιείς και γεμάτοι αντισώματα. Να προσέχετε πολύ όλοι τον εαυτό σας κι ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και τα μηνύματα σας ????».

Σμαράγδα Καρύδη ανάρτηση για κορωνοϊό

«Έχω δέκα μέρες πυρετό από τον κορωνοϊό, έχω ταλαιπωρηθεί αρκετά»

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μιλώντας στο Real.gr και τον δημοσιογράφο Βασίλη Μπουζιώτη είπε χαρακτηριστικά: “Έχω δέκα μέρες πυρετό από τον κορωνοϊό που κόλλησα-προφανώς στο στούντιο, αλλά ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις το που και το πότε!-, έχω ταλαιπωρηθεί αρκετά και δεν το άφησα να βγει προς τα έξω, για να μην ανησυχήσουν οι γονείς μου. Έκανα εξετάσεις και πρόσφατα και ευτυχώς δεν πειράχτηκαν πνεύμονες κλπ.

Αναρρώνω λοιπόν, κι ετοιμάζομαι για το νέο μου τηλεοπτικό στοίχημα με το Celebrity Game Night που θα απολαύσετε στο Mega προσεχώς. Ναι, παράλληλα έκλεισα για τη νέα ταινία του Πάνου Χ.Κούτρα Dodo, όπως πρώτος αποκάλυψες και έχω κλείσει να είμαι το καλοκαίρι στο Βεάκειο με την παράσταση των Καραντζά-Δεληβοριά που ακούει στον τίτλο 1821-Η επιθεώρηση…” κατέληξε η Σμαράγδα Καρύδη.

Σμαράγδα Καρύδη περιπέτεια με κορωνοϊό