Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Επειδή είμαστε στον ΑΝΤ1 πρέπει να γλείφουμε τον AΝΤ1;»

Το ξέσπασμα του με αφορμή την Φάρμα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Επειδή είμαστε στον ΑΝΤ1 πρέπει να γλείφουμε τον AΝΤ1;»

Έξαλλος έγινε το πρωί της Τετάρτης ο Γιώργος Λιάγκας, με αφορμή τα πρώτα πλάνα από τη Φάρμα αλλά και την πρώτη δοκιμασία που όρισε ο επιστάτης, Βασίλης Φιλίππου.

Προβλήθηκε λοιπόν στην εκπομπή μερικά αποσπάσματα από την δοκιμασία, η οποία ήταν να φτιάξουν ένα κοτέτσι, κάτι που προκάλεσε τον κακό χαμό στην εκπομπή, και όχι μόνο.

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας για την φάρμα

Ο παρουσιαστής στο άκουσμα της ανακοίνωσης του επιστάτη, δεν δίστασε να προχωρήσει σε ένα έντονο ξέσπασμα, δηλώνοντας ότι είναι απίστευτα δύσκολο να φτιάξει κάποιος ένα κοτέτσι.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Πόσο δύσκολο είναι να φτιάξουν ρε παιδιά ένα κοτέτσι, δουλεύετε;», με τους συνεργάτες του να δηλώνουν το αντίθετο.

Και αμέσως μετά είπε: «Επειδή είμαστε στον Ant1 πρέπει να γλείφουμε τον Ant1, εγώ έχω μάθε όπου κι είμαι να τα λέω».

Φάρμα: Αποκλειστικές φωτογραφίες από τα δωμάτια, τον αχυρώνα και την τραπεζαρία των παικτών

Ζωή χωρίς ρεύμα, νερό, επαφή με τον έξω κόσμο και γενικότερα με τις ανέσεις της σύγχρονης ζωής. Σε άλλους θα φάνταζε εφιάλτης, για τους 14 υποψήφιους αγρότες, όμως, θα γίνει καθημερινότητα για τους επόμενους τρεις μήνες στην Φάρμα, με τελικό στόχο το έπαθλο των 50.000€ και ένα αυτοκίνητο αξίας 25.000€.

Την Παρασκευή 12 Μαρτίου ξεκινά ένα διαφορετικό ταξίδι στις δυσκολίες της αγροτικής ζωής, το οποίο θα παρακολουθήσουμε μέσα από 48 κάμερες και δύο μέρες μετάδοσης κάθε εβδομάδα (Παρασκευή-Σάββατο). Παρά τις δυσκολίες και τις καταστροφές στις εγκαταστάσεις, που άφησε πίσω της η Μήδεια, τα 23 στρέμματα της Φάρμας ήταν έτοιμα εγκαίρως ώστε να ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη

Εκεί βρίσκεται από την προηγούμενη εβδομάδα και ο παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης, για να δώσει στο κοινό μια γεύση από τις αγροτικές εργασίες που θα δούμε: Οι παίκτες, μεταξύ άλλων, θα σπέρνουν, θα ποτίζουν, θα αρμέγουν τα ζώα και θα φροντίζουν τον στάβλο. Στο ρόλο του αγρότη είχε βρεθεί κι εκείνος το περασμένο καλοκαίρι, όταν βοηθούσε τον πατέρα του, Στέφανο Τανιμανίδη, με το μποστάνι που διατηρεί στο σπίτι τους, στη Θεσσαλονίκη.

Το YOU μπήκε στα παρασκήνια και σας παρουσιάζει τον χώρο όπου θα ζουν οι συμμετέχοντες στο νέο ριάλιτι του ΑΝΤ1, το μποστάνι τους, τον αχυρώνα τους, αλλά και το δωμάτιο του αρχηγού που εκλέγεται κάθε εβδομάδα - με σαφώς περισσότερες ανέσεις από τους υπόλοιπους. Αξίζει να σημειωθεί πως ανάμεσα στους παίκτες βρίσκονται και αρκετοί επώνυμοι, όπως ο Στράτος Τζώρτζογλου, η Σοφία Παυλίδου, ο Θανάσης Πάτρας και η Μαρία Μιχαλοπούλου του GNTM.

Φάρμα

Φάρμα  αποκλειστικές φωτογραφίες