Κώστας Δόξας: Οι δηλώσεις του 4 μήνες πριν για την Μαρία Δεληθανάση και την σχέση τους

«Μακάρι να κάνουμε και δεύτερο παιδί»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κώστας Δόξας: Οι δηλώσεις του 4 μήνες πριν για την Μαρία Δεληθανάση και την σχέση τους

Το πρωί της Τετάρτης, μερικές δηλώσεις που έκανε ο Κώστας Δόξας πριν από 4 μήνες για την πρώην σύζυγο του προβλήθηκαν στην εκπομπή Ευτυχείτε.

Ο γνωστός τραγουδιστής που κατηγορείται από την Μαρία Δεληθανάση για ενδοοικογενειακή βία έχει προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις και με τις τωρινές του δηλώσεις, που διαψεύδει κατηγορηματικά τις κατηγορίες, όσο και με τα λεγόμενα του πριν από 4 μήνες.

Στις δηλώσεις αυτές, ο Κώστας Δόξας επισήμανε πως ο ίδιος και η σύζυγος του αντιμετωπίζουν τις εντάσεις στο γάμο τους ενώ αναφέρθηκε και στον ερχομό ενός δεύτερου παιδιού.

«Εμείς μένουμε πολύ κοντά σε ένα βουνό εδώ. Είμαστε στην άνω πόλη εδώ στη Θεσσαλονίκη οπότε αν συμβεί το οτιδήποτε και κοιτάξει ο ένας περίεργα τον άλλο, κάποιος θα πάει για τρέξιμο και έτσι θα το γλιτώσουμε. Όποιος μπορεί να είναι νευριασμένος ή οτιδήποτε, ο ήρεμος έχει και το παιδί, πάμε βολτίτσες, πάμε οπουδήποτε και είμαστε μια χαρά. Τρελαίνομαι με την κόρη μου, λιώνω με το παιδί μου.

Είναι αυτό που σε πιάνει και είναι πάνω από τον ίδιο σου τον εγωισμό. Είναι αυτό που βλέπεις τον εαυτό σου στο παιδί σου και ακυρώνεις τον ίδιο σου τον εαυτό. Μακάρι να κάνουμε και δεύτερο παιδί. Αυτά δεν είναι ραντεβού. Ποτέ δεν είσαι έτοιμος για τα μεγάλα γεγονότα της ζωής. Εγώ ήθελα να γίνω μπαμπάς πολλά χρόνια. Έλεγα ότι ήμουν έτοιμος, όταν όμως γίνεσαι μπαμπάς δεν είσαι έτοιμος» δήλωνε χαρακτηριστικά ο Κώστας Δόξας.

Κώστας Δόξας παλιές δηλώσεις

Μαρία Δεληθανάση: «Έχω μηνύματα που παραδέχεται ότι με έχει χτυπήσει»

Η Μαρία Δεληθανάση επικοινώνησε με τον Γιάννη Πουλόπουλο και την εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως στα μηνύματα που έχουν ανταλλάξει, ο Κώστας Δόξας παραδέχεται τον ξυλοδαρμό της και μάλιστα, τονίζει πως η μητέρα του ντρέπεται για αυτή του την πράξη.

Μεταξύ άλλων η Μαρία Δεληθανάση αρνείται ότι υπήρξε θύτης και ότι τραυμάτισε τον πρώην σύζυγό της, όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος, κάτι που όπως λέει δεν προκύπτει και από τις μεταξύ τους συνομιλίες.

Μαρία Δεληθανάση Κώστας Δόξας

«Η αλήθεια φαίνεται από τα στοιχεία που δείχνουν πως έχω χτυπηθεί. Στα μηνύματα που έχω παραδέχεται τον ξυλαδαρμό μου και μάλιστα μου δηλώνει και το πόσο πολύ ντρέπεται η μητέρα του για την πράξη του αυτή. Τέλος δεν έχει αναφερθεί πουθενά στους διαλόγους μας ότι δήθεν εγώ του επιτέθηκα. Προφανώς επειδή δεν συνέβη ποτέ και όχι επειδή το ξέχασε», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Δεν χρειάζεται να ανασύρουμε τίποτα και από πουθενά. Τα στοιχεία που έχουμε είναι αδιάσειστα, λίγη υπομονή για τις επόμενες μέρες. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που μου συμπαραστέκεται».

Τέλος είπε: «Αυτό που θα με δικαιώσει θα είναι κι άλλες γυναίκες να σπάσουν τη σιωπή τους και να βγουν από τον κύκλο της βίας».