Έρρικα Πρεζεράκου: Μας δείχνει για πρώτη φορά το χέρι της μετά το ατύχημα

Το δυνατό μήνυμα που συνόδευσε την φωτογραφία

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Έρρικα Πρεζεράκου: Μας δείχνει για πρώτη φορά το χέρι της μετά το ατύχημα

Η Έρρικα Πρεζεράκου το προηγούμενο καλοκαίρι είχε ένα ατύχημα τα ανοιχτά της Κύθνου με ταχύπλοο το οποίο της κόστισε ένα δάχτυλο από το χέρι της.

Η αθλήτρια μετά από ένα δύσκολο χειρουργείο και αρκετές αναρτήσεις για την δύναμη ψυχής που είχε ανέβασε σήμερα μια φωτογραφία στον λογαριασμό της δείχνοντας της πως είναι σήμερα το χέρι της.

«Εάν πετύχεις να ξεγελάσεις κάποιον δεν σημαίνει ότι είναι χαζός... Απλά σημαίνει ότι σε εμπιστεύεται περισσότερο από όσο αξίζεις...», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Έρρικα Πρεζεράκου. Να θυμίσουμε πως είναι καλεσμένη στον Αντώνη Σρόιτερ όπου θα αποκαλύψει πολλά.

έρρικα πρεζερακου χέρι

Έρρικα Πρεζεράκου: «Τελικά κατέληξα ότι είχαν δίκιο, όντως ήμουν το μαύρο πρόβατο»

Η Έρρικα Πρεζεράκου θέλησε να κάνει έναν απολογισμό μέσω του οποίου παραδέχτηκε πως νιώθει πράγματι το μαύρο πρόβατο της οικογένειας.

Η Ολυμπιονίκης που πρόσφατα υπεβλήθη σε δεύτερο χειρουργείο ανέβασε μια φωτογραφία από το παρελθόν στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο.

«Όταν ήμουν μικρή άκουγα συχνά από την οικογένειά μου, αλλά και τους γύρω μου να μου λένε ότι είμαι το μαύρο πρόβατο... Ατίθαση, πεισματάρα, επιπόλαιη, στον κόσμο μου, εγωίστρια και άλλα πολλά τέτοια...
Τελικά κατέληξα μέσα στα χρόνια ότι είχαν δίκιο. Όντως ήμουν το μαύρο πρόβατο και τώρα πραγματικά ευγνωμωνώ γι' αυτό γιατί μέσα από αυτό το μαύρο σκοτάδι βρήκε χώρο να ανατείλει ο ήλιος μου...

Αν είσαι έφηβος φίλος μου η έφηβη φίλη μου θα σου μοιραστώ κάτι .. Είναι σημαντικό να στηρίζουμε την μοναδικότητα μας ακόμα και αν για τους γύρω μας η εύκολη λύση είναι να μας βάλουν μια ταμπέλα ή 10 ταμπέλες.. Όμως επίτρεψε να συνδεθείς με το καλό που έχεις έρθει να κάνεις στην Γη.

Συνδέσου με την μοναδική αποστολή που φέρει το δαχτυλικό σου αποτύπωμα και αν δεν ξέρει ποιο είναι ακόμα.. Ζήτησε από καρδιάς καθοδήγηση και αν όλα μοιάζουν ομίχλη η βροχή σε αυτή την φάση της ζωή σου μην τρομάζεις... Σύντομα θα στέκεσαι σαν ουράνιο τόξο στο κόσμο.. Επίτρεψε να παραμείνεις στα χρώματα που έχεις μέσα σου.. Γιατί εκεί είναι και απλά περιμένουν να τα κοιτάξεις.

Καλημέρα ηλιόλουστοι φίλοι μου.. Σας είπα σήμερα ποσό σας αγαπώ? #sweet13 #adolescent#supportinnertruth».