Κατερίνα Στικούδη: "Στην πρώτη καραντίνα πήρα 10 κιλά! Ανέβαζα παλιές φωτογραφίες και δεν το κατάλαβε κανείς"

"Έτρωγα κάτι λουκουμάδες, πίτσες. Το ευχαριστήθηκε η ψυχή μου"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κατερίνα Στικούδη:

Η αγαπημένη τραγουδίστρια Κατερίνα Στικούδη το βράδυ της Τετάρτης 10/3 βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό του The 2night show και εκμυστηρεύτηκε αρκετά πράγματα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Αυτή η περίοδος τη βρίσκει φοβερά ευτυχισμένη για πολλούς λόγους. Ένας από αυτούς είναι ότι μετά από καιρό το όνειρό της να εγκατασταθούν οι γονείς της στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη έγινε πραγματικότητα.

«Επιτέλους έγινε το όνειρό μου πραγματικότητα μετά την πρώτη καραντίνα ήρθαν οι γονείς μου μόνιμα από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα. Θέλω να τους βλέπω γιατί ο χρόνος περνάει» είπε.

Οι αποκαλύψεις της Κατερίνας Στικούδη για το YFSF και την καραντίνα

Μίλησε για την τηλεοπτική της επιστροφή στο Your Face Sounds Familiar – All Star ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπάρχει ίχνος ανταγωνισμού από πλευράς της ανάμεσα στους συμμετέχοντες κι αυτό γιατί είναι άνθρωποι με τους οποίους γνωρίζετε εδώ και χρόνια.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας της άκουσε πολλές αρνητικές κριτικές. Ποτέ, όμως, δεν στάθηκε σε αυτές γιατί ήθελε να ζήσει τη ζωή της όπως ήθελε εκείνη κι όχι οι άλλοι.

«Έχω ακούσει πολλά αλλά αυτό ισχύει για όλους και δεν σταματά. Από την άλλη δεν γίνεται επειδή κάποιος λέει κάτι να μην κάνω το όνειρό μου, τους στόχου μου. Νομίζω ότι ο πρωταθλητισμός έπαιξε μεγάλο ρόλο σε αυτό. Με έμαθε να πολεμώ και να γίνω καλύτερη. Δεν άκουγα τίποτα, έκλεινα τα αυτιά μου. Προσπαθούσα να πετύχω με μαθήματα και με δουλειά.

Γιατί να αφήσω κάτι που με κάνει εμένα χαρούμενη επειδή κάποιος άλλος το θέλει; Ποιος είναι αυτός που ξέρει τι πρέπει να κάνω στην ζωή μου; Ποιον θα αγαπήσω; Ποιο επάγγελμα θα ακολουθήσω; Γιατί πρέπει να απολογηθώ για τις επιλογές μου; Ο καθένας έχει την δική του ζωή. Έχουμε φτάσει στο σημείο να απολογούμαστε για το τι θα φορέσουμε, το ένα και το άλλο. Μία είναι η ζωή».

Επίσης, αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως στην πρώτη καραντίνα πήρε δέκα ολόκληρα κιλά! «Στην πρώτη καραντίνα έβαλα 10 κιλά! Δεν με πήρε χαμπάρι κανείς, γιατί ανέβαζα μόνο παλιές φωτογραφίες. Τα έχασα μέσα σε ένα μήνα με γυμναστική. Έτρωγα κάτι λουκουμάδες, πίτσες. Το ευχαριστήθηκε η ψυχή μου. Έφαγα όσο δεν έχω φάει ποτέ στη ζωή μου».

Τις ιδιωτικές στιγμές της με τον σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη (δείτε εδώ φωτογραφίες τους) aka DJ Rico θέλει να τις κρατά μακρυά από τα φώτα. Μιλώντας για εκείνον συγκινήθηκε καθώς είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται πάντα στο πλευρό της να τη στηρίζει σε κάθε της βήμα.

«Με φροντίζει, με προσέχει, είναι δίπλα μου. Μου έχει δώσει στη ζωή μου πολλά. Όσο περνάει ο καιρός τον αγαπάω ακόμα πιο πολύ» τόνισε.

Τέλος, αφηγήθηκε και τη «χυλόπιτα που έφαγε από τον Michael Jordan, όταν του ζήτησε αυτόγραφο…