Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός, Κωστής Μαλκότσης

Θλιψη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός, Κωστής Μαλκότσης

Θλίψη επικρατεί στον χώρο του θεάτρου καθώς δύο ηθοποιοί έφυγαν από η ζωή το βράδυ της Τετάρτης. Ο λόγος για τον Θεόφιλο Βανδώρο και τον Κωστή Μαλκότση.

Η είδηση του θανάτου του Θεόφιλου Βανδώρου έγινε γνωστή από στενό του φίλο αργά το βράδυ, ενώ ο Σπύρος Μπίμπιλας έκανε γνωστό τα ξημερώματα ότι απεβίωσε ένας ακόμη άνθρωπος του χώρου, ο Κωστής Μαλκότσης.

Ο ηθοποιός, Κωστής Μαλκότσης χάραξε σημαντική πορεία στον χώρο του κλασικού και νεοελληνικού κινηματογράφου, καθώς και στον χώρο του θεάτρου. Σημαντικότερες στιγμές του η συμμετοχή στις ταινίες «Τα χρόνια της θύελλας», «Η ώρα της οργής», «το Κόκκινο τρένο» και βέβαια στο «Πόθοι στον καταραμένο βάλτο».

Από την άλλη, ο Θεόφιλος Βανδώρος, πέθανε σε ηλικία 61 ετών. Πρωταγωνίστησε σε αρκετές δημοφιλείς σειρές όπως η «Λάμψη», το «Τμήμα Ηθών» και οι «Φιλοδοξίες», ενώ είχε σημαντική παρουσία στο θέατρο είτε με αρχαίες παραστάσεις, είτε με νεοκλασικά έργα.

Η ανάρτηση Μπίμπιλα για το θάνατο του Κωστή Μαλκότση και του Θεόφιλου Βανδώρου

«Μέσα στην νύχτα πληροφορούμαστε πως έφυγαν δύο φίλοι μας ηθοποιοί..Ο Κωστής Μαλκότσης, αγωνιστής, σεμνός ηθοποιός, πατέρας δύο σημαντικών καλλιτεχνών του Λαέρτη και του Ερμή, και ο Θεόφιλος Βανδώρος ο φίλος μας και καλός ηθοποιός, σπουδαίος συνεργάτης σε πολλές παραστάσεις...Μεγάλη θλίψη», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίας, στο λογαριασμό του στο Facebook.

Κωστής Μαλκότσης πέθανε

Ενώ, θρήνος επικρατεί και με την είδηση πως απεβίωσε σε ηλικία 83χρόνων ο τραπεζίτης και επί δεκαετίες επικεφαλής και διευθύνων σύμβουλος της Alpha Bank, Γιάννης Κωστόπουλος. Από πάρα πολλούς χαρακτηρίστηκε ως ένας από τους σημαντικότερους τραπεζίτες της μεταπολεμικής Ελλάδας που συνέβαλε στον εκσυγχρονισμό του ελληνικού τραπεζικού συστήματος.