Μίνα Αρναούτη: Ξέσπασε για τα αρνητικά σχόλια προς την Ιωάννα μετά τις τελευταίες εξελίξεις

«Μη δείτε άνθρωπο να πονάει να του δώσετε μια να πάει πιο κάτω!Τη μεγαλοψυχία σας την δείχνετε μόνο σε νεκρούς»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μίνα Αρναούτη: Ξέσπασε για τα αρνητικά σχόλια προς την Ιωάννα μετά τις τελευταίες εξελίξεις

Η Μίνα Αρναούτη βλέποντας τα αρνητικά σχόλια χρηστών των social media προς την Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία είναι η κοπέλα που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, έγινε έξαλλη με αποτέλεσμα να ξεσπάσει.

Τα αρνητικά αυτά σχόλια να σημειώσουμε πως έγιναν, μετά από συνέντευξη που παραχώρησε η κοπέλα, σε γνωστό περιοδικό, αλλά και εξαιτίας της φωτογραφίας που δημοσιεύθηκε όπου φαίνεται το πρόσωπο της για πρώτη φορά μετά την επίθεση.

Η ανάρτηση της Μίνας Αρναούτη για την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Για το λόγο αυτό λοιπόν, ανάρτησε μερικά από αυτά τα σχόλια στο λογαριασμό της στο Facebook και έγραψε αναλυτικά:

«Μερικά σχολια ανθρώπων που ζουν ανάμεσα μας, που βρήκαν τη συνέντευξη κ το εξώφυλλο της Ιωάννας ως ευκαιρία για να γίνει διάσημη! Ούτε έχουν αναλογιστεί ότι δεν θα ήθελε να δώσει ποτέ αυτή τη συνέντευξη με τη φωτογραφία της. Δεν μπορούν καν να σκεφτούν ότι δεν θα ήθελε κάνεις να γίνει διάσημος ως μια εκδοχή του εαυτού του που δεν είχε φανταστεί, μια εκδοχή που μόνο εφιάλτης θα ήθελε να ήταν. Ντροπή! Μη δείτε άνθρωπο να πονάει να του δώσετε μια να πάει πιο κάτω! Καμιά συμπόνια! Τη μεγαλοψυχία σας την δείχνετε μόνο σε νεκρούς».

Μίνα Αρναούτη ξέσπασμα για την Ιωάννα

Η γιατρός της Ιωάννας Παλιοσπύρου εξηγεί σε τι βοηθά η μάσκα που φορά στο πρόσωπο

“Αυτή η μάσκα είναι μια μάσκα κατασκευασμένη ειδικά για την Ιωάννα και για όσους εγκαυματίες έχουν καεί στο πρόσωπο που πιέζει τις ουλές έτσι ώστε να μην γίνουν υπερτροφικές και να μην φουσκώσουν πολύ. Δίνει μια κατεύθυνση στις ίνες κολλαγόνου πιέζοντάς τες, ώστε το αποτέλεσμα να είναι καλύτερο και να μειωθούν οι ουλές. Να γίνει δηλαδή πιο μαλακό το δέρμα, να έχει δυνατότητες καλύτερες κινήσεις, γιατί τα εγκαύματα αφήνουν ουλές οι οποίες είναι άσχημες φουσκώνουν και τραβούν το πρόσωπο σε διάφορες κατευθύνσεις” εξήγησε η διευθύντρια της κλινικής πλαστικής χειρουργική στο Θριάσιο νοσοκομείο.

Kαι συμπλήρωσε: “Τη φορά αρκετές ώρες όσες περισσότερες αντέχει. Αυτή είναι μια ανελαστική μάσκα όπως καταλαβαίνετε είναι δύσκολα ανεκτή. Η Ιωάννα έχει δείξει ιδιαίτερο ζήλο και πάρα πολύ μεγάλη υπομονή. Τη φορά πολλές ώρες, της έχουμε εξηγήσει ότι όσο περισσότερο τη φοράει τόσο καλύτερα. Την έχουμε αλλάξει αρκετές φορές αυτή τη μάσκα έτσι ώστε να διορθώνουμε σημεία που μας ενδιαφέρουν περισσότερο και είναι πάντα εκεί, πάντα στα ραντεβού της. Προσπαθεί, δίνει την άποψή της, βοηθάει στις διορθώσεις, συμμετέχει πάρα πολύ”

Για την ακοή της και την αποκατάσταση του προσώπου της:

“Έχει ακοή, αλλά δυσκολεύεται από το γεγονός ότι έχει καεί όλο το πτερύγιο το εξωτερικό δηλαδή κομμάτι του αφτιού. Χρειάζεται περισσότερά χειρουργεία. Δεν θα είναι όπως πριν. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο έτσι ώστε η εικόνα της να είναι όσο το δυνατόν αποδεκτή αλλά σίγουρα δεν θα είναι αυτό που ήταν.

Ακόμα και αν είναι σαν εικόνα, δεν θα είναι σαν λειτουργικότητα γιατί το δέρμα έχει λειτουργίες όπως όταν το αντικαθιστούμε με άλλο δέρμα, είτε είναι αυτό τεχνητό, είτε είναι μόσχευμα, τμήμα από αυτές τις λειτουργίες χάνεται”