Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

MasterChef 5: Το "καρφί" του Ιωάννη στον κολλητό του Διονύση - «Τον έχω πιάσει να κάνει κωλοτούμπες»

Πρέπει να είναι πολύ κολλητοί λογικά...

MasterChef 5: Το
News 11.03.2021 11:28
Από Ελένη Ζουγανέλη

Η κάμερα της εκπομπής Στην φωλιά των κου κου, βρέθηκε στα backstage του MasterChef 5 και οι διαγωνιζόμενοι έκαναν δηλώσεις στις κάμερες, με τον Ιωάννη να πετάει το "καρφί" του στον Διονύση, με τον οποίο λένε πως είναι κολλητοί.

«Έτσι όπως χρησιμοποίησε η Μαρία τα πλεονεκτήματά της, χαίρομαι πάρα πολύ που δεν με άφησε εκτός και μπόρεσα και μαγείρεψα σήμερα. Για μένα φέρθηκε πολύ τίμια, μόνο και μόνο από τις κινήσεις της ανέβηκε πολύ στα μάτια μου», είπε αρχικά ο Ιωάννης Αυλωνίτης.

«Δεν θα σου πω ψέματα γιατί είμαι πολύ κακός ψεύτης. Έχω αναφερθεί στον Στέφανο γι’ αυτό. Αλλά με τον Στέφανο ότι λέμε on camera, το συζητάμε και μέσα στο σπίτι. Έχω πιάσει και τον Διονύση να κάνει κάποιες κωλοτούμπες», αποκάλυψε, ο πιο αντιπαθητικός παίκτης σύμφωνα με εσάς.

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Πράγματα που δεν γνωρίζατε για τον Ιωάννη Αυλωνίτη του MasterChef 5

Ένας φιλόδοξος μάγειρας, σοβαρός, μετρημένος, πειθαρχημένος και προσηλωμένος στον στόχο του: να εξελιχθεί στον γαστρονομικό κόσμο και να αποκτήσει 3 αστέρια Michelin.

Ο Ιωάννης δήλωσε συμμετοχή στο MasterChef 5 για τρεις βασικούς λόγους, όπως λέει και ο ίδιος: για την πρόκληση, το διαγωνιστικό κομμάτι και την ίντριγκα. Καθώς βλέπει τον εαυτό του πάντα νικητή, του αρέσει να είναι πάντα εκείνος, που βγαίνει κερδισμένος, ακόμα και αν αυτό γίνεται πρώτα μέσα από την ήττα, κάτι που του το δίδαξε η πυγμαχία. Ανθρώπινος, παρά τη φαινομενική του έπαρση, ομολογεί πως τον ενοχλεί όταν κάποιος άλλος είναι καλύτερος από εκείνον.

MasterChef  Ιωάννης Αυλωνίτης

Αυτό είναι όμως και το στοιχείο που τον πεισμώνει ώστε να τον ξεπεράσει την επόμενη φορά. Έρχεται στο MasterChef 5 για να είναι ο “αρχηγός της αγέλης” όχι όμως γιατί εκείνος βάζει τον εαυτό του σε αυτή τη θέση, αλλά γιατί είναι σίγουρος πως οι άλλοι θα τον επιλέξουν.

Δεν σκοπεύει να μπει σε άσκοπες διαφωνίες, που δεν έχουν να κάνουν με τη μαγειρική. Θα δεχθεί κάποια χτυπήματα αλλά έτσι θα κουράσει τον αντίπαλό του και τότε θα ανταποδώσει και αυτός, έτσι έχει μάθει από την εμπειρία του στην πυγμαχία. Κάπως έτσι βλέπει τον εαυτό του να φτάνει πολύ γρήγορα στην τελική τριάδα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Masterchef 5: «Κλάμα» με την ατάκα του Κουτσόπουλου - «Μαρίνα, κέρδισες σε giveaway του Φλωρινιώτη;»

MasterChef 5: Η πρώτη ανάρτηση της Βίλλυς Σεργή μετά την αποχώρηση της

Share