Υπόθεση Λιγνάδη: Κατέθεσε και το δεύτερο θύμα

Ο 25χρονος άνδρας κατέθεσε νύχτα, για λόγους προστασίας και αποφυγής της δημοσιότητας

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Υπόθεση Λιγνάδη: Κατέθεσε και το δεύτερο θύμα

Από τη Σουηδία στην Ελλάδα βρέθηκε το δεύτερο θύμα, όπως ο ίδιος καταγγέλλει, του Δημήτρη Λιγνάδη, προκειμένου καταθέσει στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, ο 25χρονος άνδρας κατέθεσε νύχτα, για λόγους προστασίας και αποφυγής της δημοσιότητας.

Ο μάρτυρας επιβεβαίωσε το περιεχόμενο της μήνυσής του και επιπλέον πρότεινε να εξεταστούν δύο πρόσωπα από το τότε φιλικό του περιβάλλον τα οποία είναι σε θέση να καταθέσουν στοιχεία για τις άσεμνες προτάσεις από τον κατηγορούμενο αλλά και να επιβεβαιώσουν όσα ο ίδιος λέει. Την ίδια στιγμή ο αδερφό του Δημήτρη Λιγνάδη αποκάλυψε για την τηλεφωνική τους επικοινωνία.

λιγνάδης

Δημήτρης Λιγνάδης: Στο κελί με τον προπονητή που κατηγορείται για τον βιασμό της 11χρονης αθλήτριας ιστιοπλοΐας

Το μεσημέρι της Πέμπτης, η εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα αποκάλυψε πως ο Δημήτρης Λιγνάδης, στις φυλακές της Τρίπολης στις οποίες κρατείται, βρίσκεται συγκρατούμενος στο κελί μαζί με τον προπονητή που κατηγορείται για τον βιασμό της 11χρονης αθλήτριας ιστιοπλοΐας.

Πρόκειται για μία υπόθεση που βγήκε στην επιφάνεια λίγο μετά τη συγκλονιστική αποκάλυψη της Σοφίας Μπεκατώρου για τον δικό της βιασμό από άνθρωπο της ομοσπονδίας.

Η νεαρή αθλήτρια μίλησε για την δική της περίπτωση και ξεκαθάρισε πως πρόκειται για έναν βιασμό τον οποίο «έθαψαν» οι άνθρωποι της ομοσπονδίας.

Η συνάντηση του προπονητή με τον Δημήτρη Λιγνάδη στη φυλακή

Οι εξελίξεις λοιπόν προχώρησαν και ο προπονητής, ο οποίος δήλωσε πως ήταν ζευγάρι με την αθλήτρια, βρέθηκε στις φυλακές Τρίπολη, ενώ λίγο καιρό μετά μεταφέρθηκε εκεί και ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ της εκπομπής, ο Δημήτρης Λιγνάδης έχει προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες της ζωή του, αλλά δεν έχει πολλές επαφές με τους συγκρατούμενούς του.

Τρώει κανονικά τα φαγητά της φυλακής και είναι σχεδόν αμίλητος.