Απόστολος Γκλέτσος: «Με έμαθες να σκέφτομαι και όμορφα καλή αντάμωση»

Το συγκινητικό αντίο στον Θεόφιλο Βανδώρο

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Απόστολος Γκλέτσος: «Με έμαθες να σκέφτομαι και όμορφα καλή αντάμωση»

Ο Απόστολος Γκλέτσος με μια ανάρτηση του θέλησε να αποχαιρετήσει τον Θεόφιλο Βανδώρου ο οποίος έφυγε από τη ζωή νικημένος από τον καρκίνο.

“Με έμαθες να σκέφτομαι και όμορφα ….καλή αντάμωση, Θεόφιλε.

Σε μια από τις τελευταίες του συνεντεύξεις το 2016 ο Θεόφιλος Βανδώρος είχε πει για τον Απόστολο: “Δεν υπήρχε ανταγωνισμός με τον Απόστολο Γκλέτσο. Πρώτα απ’ όλα ήμασταν από το πρωί μέχρι το βράδυ μαζί. Κάναμε πλάκα, ο ένας βοηθούσε τον άλλον, κοιτάζαμε πως θα τα βγάλουμε πέρα γιατί όλοι είχαμε και θέατρο το βράδυ”

Μάθετε πότε και που θα γίνει η κηδεία.

Η ανάρτηση του Απόστολου Γκλέτσου

απόστολος γκλέτσος

Θεόφιλος Βανδώρος: «Τις 10 τελευταίες μέρες ήμασταν στον Ευαγγελισμό, κατάλαβα ότι ήταν να φύγει»

Πριν λίγες ώρες έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Θεόφιλος Βναδώρος σκορπώντας θλίψη στην οικογένεια και τους οικείους του.

Η αδερφή του ηθοποιού μίλησε στο Αλήθειες με την Ζήνα και περιέγραψε τις τελευταίες 10 μέρες που πέρασαν στο νοσοκομείο.

«Ήταν ένας πολύ καλός άνθρωπος. Πρώτα από όλα αυτό. Έφυγε χθες το απόγευμα. Είχε μια περιπέτεια υγείας που κατέληξε σε καρκίνο και έφυγε από αυτό. Τις 10 τελευταίες μέρες ήμασταν στον Ευαγγελισμό. Κατάλαβα ότι ήταν να φύγει. Ήταν πάντα γενναίος.

Όταν είδε ότι τα πράγματα χειροτέρευαν επέλεξε να φύγει. Ήμασταν πάντα αγαπημένα αδέλφια. Ο πατέρας μας Νίκος Βανδώρος είναι 97 χρόνων και γνωρίζει τι έγινε. Ήρθαμε όλοι στο σπίτι για να του συμπαρασταθούμε. Ο Θεόφιλος έμενε μαζί του στο σπίτι, οπότε το πράγμα είναι αρκετά δύσκολο.», ανέφερε χαρακτηριστικά η αδερφή του Θεόφιλου Βανδώρου ενώ προηγουμένως είχε μιλήσει και ο πατέρας του.