Σταύρος Νιάρχος - Ντάσα Ζούκοβα: Απέκτησαν το πρώτο τους παιδάκι

Αυτό είναι το όνομα που θα του δώσουν

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σταύρος Νιάρχος - Ντάσα Ζούκοβα: Απέκτησαν το πρώτο τους παιδάκι

Το πρώτο τους παιδάκι απέκτησαν ο Έλληνας μεγιστάνας, Σταύρος Νιάρχος και η 39χρονη σύζυγός του, Ντάσα Ζούκοβα, περίπου έναν χρόνο μετά τον εκθαμβωτικό γάμο τους στο Σεν Μόριτζ της Ελβετίας.

Το ζευγάρι διανύει την πιο όμορφη περίοδο μιας και κρατάνε στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτα τους, ένα υγιέστατο αγοράκι που μάλιστα θα του δώσουν το όνομα Φίλιππος, προς τιμήν του πατέρα του Σταύρου.

Η 39χρονη καλλονή έχει αποκτήσει ήδη μία κόρη, την Λία και έναν γιο, τον Άαρον Αλεξάντερ με τον πρώην σύζυγό της, Ρόμαν Αμπράμοβιτς με τον οποίο χώρισε το 2017.

Σταύρος Νιάρχος - Ντάσα Ζούκοβα απέκτησαν το πρώτο του παιδάκι

Σταύρος Νιάρχος - Dasha: Η πρώτη φωτογραφία του γάμου τους

O Σταύρος Νιάρχος παντρεύτηκε την αγαπημένη του τον Ιανουάριο του 2020 αλλά πολύ δύσκολα δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες του ζευγαριού. Σήμερα η σύζυγός του Dasha ανέβασε την πρώτη φωτογραφία του γάμου.

O εγγονός του Σταύρου Νιάρχου (γιος του δισεκατομμυριούχου Φίλιππου Νιάρχου και της Βικτόρια Γκίνες) με την κούκλα Ντάσα Ζούκοβα, την 38χρονη Ρωσίδα συλλέκτρια έργων τέχνης και πρώην σύζυγο του Ρόμαν Αμπράμοβιτς ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου με καλεσμένους, επιχειρηματίες, γαλαζοαίματους και σπουδαίες προσωπικότητες που κατέφθασαν στην Ελβετία απ’ όλο τον πλανήτη!

niarxos

Ντάσα Ζούκοβα και Σταύρος Νιάρχος μοιράζονται ένα κοινό πάθος για την συλλογή έργων τέχνης, παρακολουθώντας συχνά μαζί μεγάλες εκθέσεις τέχνης, με την Ρωσίδα εκατομμυριούχο να είναι ένας από τους ιδρυτές του «The Sed» ενός νέου χώρου τέχνης στην Νέα Υόρκη. Την ίδια ώρα, η οικογένεια του Σταύρου Νιάρχου διαθέτει μερικά πολύ σπουδαία έργα τέχνης, όπως το «Yo Picasso» του Πάμπλο Πικάσο (1901), την αυτοπροσωπογραφία του Βίνσεντ Βαν Γκογκ με το μπανταρισμένο αυτί (1889) και το «Green Burning Car» του Άντι Γουόρχολ (1963) ,σύμφωνα με το ArtNews.