Θεόφιλος Βανδώρος: Σήμερα στις 12:30 η κηδεία του σπουδαίου ηθοποιού

Σε λίγο το τελευταίο αντίο...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θεόφιλος Βανδώρος: Σήμερα στις 12:30 η κηδεία του σπουδαίου ηθοποιού

Σήμερα στις 12:30 στο Α’ Νεκροταφείο θα γίνει η κηδεία του Θεόφιλου Βανδώρου, όπου η οικογένεια και οι φίλοι του θα τον αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά.

Ο σπουδαίος ηθοποιός έχασε τη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 61 ετών τα ξημερώματα της Πέμπτης, με την δυσάρεστη αυτή είδηση να σοκάρει φίλους και συνεργάτες.

Την είδηση την έκανε γνωστή με ανάρτησή του στο Facebook ο φίλος του Βασίλης Σπυρόπουλος o οποίος έγραψε: «Έφυγε σήμερα από την ζωή ο αδερφικός φίλος και σύντροφος Θεόφιλος Βανδώρος. RIP φίλε».

Η αδερφή του Θεόφιλου Βανθώρου είπε: «Νομίζαμε ότι θα μπορούσε να ζήσει περισσότερο, αλλά δεν κράτησε ο οργανισμός του. Κι έτσι τώρα, προς το τέλος, ήταν στον Ευαγγελισμό. Είναι πάρα πολύ βαρύ αυτό που έχω τώρα να αντιμετωπίσω, ο πατέρας μας θα ήθελε να έχει πεθάνει πρώτος και όχι να το ζήσει αυτό».

Θεόφιλος Βανδώρος κηδεία

Απόστολος Γκλέτσος για τον Θεόφιλο Βανδώρου: «Με έμαθες να σκέφτομαι και όμορφα καλή αντάμωση»

Ο Απόστολος Γκλέτσος με μια ανάρτηση του θέλησε να αποχαιρετήσει τον Θεόφιλο Βανδώρου ο οποίος έφυγε από τη ζωή νικημένος από τον καρκίνο.

“Με έμαθες να σκέφτομαι και όμορφα ….καλή αντάμωση, Θεόφιλε.

Σε μια από τις τελευταίες του συνεντεύξεις το 2016 ο Θεόφιλος Βανδώρος είχε πει για τον Απόστολο: “Δεν υπήρχε ανταγωνισμός με τον Απόστολο Γκλέτσο. Πρώτα απ’ όλα ήμασταν από το πρωί μέχρι το βράδυ μαζί. Κάναμε πλάκα, ο ένας βοηθούσε τον άλλον, κοιτάζαμε πως θα τα βγάλουμε πέρα γιατί όλοι είχαμε και θέατρο το βράδυ”

απόστολος γκλέτσος