Θλίψη στην κηδεία του Θεόφιλου Βανδώρου

Συντετριμμένοι φίλοι και συγγενείς

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θλίψη στην κηδεία του Θεόφιλου Βανδώρου

Σήμερα στις 12:30 πραγματοποιήθηκε η κηδεία του ηθοποιού Θεόφιλου Βανδώρου στο Α’ Νεκροταφείο, με τους φίλους και συγγενείς να είναι συντετριμμένοι.

Ο σπουδαίος ηθοποιός, που έγινε γνωστός μέσα από τη σειρά «Τμήμα Ηθών» έφυγε χθες από τη ζωή καθώς έχασε την άνιση μάχη με τον καρκίνο, σε ηλικία 61 ετών.

Η απώλεια του σκόρπισε θλίψη στην οικογένειά του, στους φίλους αλλά και στους συνεργάτες του, οι οποίοι τον συνόδευσαν πριν από λίγο στην τελευταία του κατοικία.

Από τον καλλιτεχνικό χώρο βρέθηκαν η Μαίρη Βιδάλη και ο Σπύρος Μπιμπίλας, που ήταν φανερά συγκινημένοι.

 Θεόφιλος Βανδώρου τελευταίο αντίο

 Θεόφιλος Βανδώρου

 Θεόφιλου Βανδώρου κηδεία

Κηδεία Θεόφιλου Βανδώρου

Θεόφιλος Βανδώρος: «Τις 10 τελευταίες μέρες ήμασταν στον Ευαγγελισμό, κατάλαβα ότι ήταν να φύγει»

Η αδερφή του ηθοποιού μίλησε στο Αλήθειες με την Ζήνα και περιέγραψε τις τελευταίες 10 μέρες που πέρασαν στο νοσοκομείο.

«Ήταν ένας πολύ καλός άνθρωπος. Πρώτα από όλα αυτό. Έφυγε χθες το απόγευμα. Είχε μια περιπέτεια υγείας που κατέληξε σε καρκίνο και έφυγε από αυτό. Τις 10 τελευταίες μέρες ήμασταν στον Ευαγγελισμό. Κατάλαβα ότι ήταν να φύγει. Ήταν πάντα γενναίος.

Όταν είδε ότι τα πράγματα χειροτέρευαν επέλεξε να φύγει. Ήμασταν πάντα αγαπημένα αδέλφια. Ο πατέρας μας Νίκος Βανδώρος είναι 97 χρόνων και γνωρίζει τι έγινε. Ήρθαμε όλοι στο σπίτι για να του συμπαρασταθούμε. Ο Θεόφιλος έμενε μαζί του στο σπίτι, οπότε το πράγμα είναι αρκετά δύσκολο.», ανέφερε χαρακτηριστικά η αδερφή του Θεόφιλου Βανδώρου ενώ προηγουμένως είχε μιλήσει και ο πατέρας του.