Δευτέρα, 06 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ελένη Καρακάση: «Ήταν η χειρότερη εμπειρία οντισιόν που έχω νιώσει στη ζωή μου»

«Με πρόσβαλαν με πολύ άσχημο τρόπο»

Ελένη Καρακάση: «Ήταν η χειρότερη εμπειρία οντισιόν που έχω νιώσει στη ζωή μου»
News 12.03.2021 14:12
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Το μεσημέρι της Παρασκευής, η Ελένη Καρακάση βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό και μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε για ένα περιστατικό ενός ηθοποιού από τα ονόματα που έχουν συζητηθεί, που συνέβη μπροστά της.

Η γνωστή ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Εμένα μου είχε τύχει να δω μια πάρα πολύ άσχημη έκρηξη που όμως, υπήρχε μία αιτία. Δεν ήταν αδικαιολόγητη η έκρηξη ενός από αυτούς τους συναδέλφους σκηνοθέτης να μην πούμε τώρα ονόματα, αλλά ήταν πάρα πολύ έντονη. Φοβόσουν με αυτό που έβλεπες. Αν δεις έναν άνθρωπο να σπάει και πράγματα, είναι λίγο φοβιστικό. Καμία σχέση όμως με αυτά που περιγράφονται. Είχα ακούσει, αλλά εγώ δεν τα είχα βιώσει. Νομίζω ότι ήμουν τυχερή που δεν το βίωσα».

 Ελένη Καρακάση καταγγελίες και περιστατικά

Η Ελένη Καρακάση αποκάλυψε και μια άσχημη προσωπική της εμπειρία σε μια παλιά οντισιόν: «Έδωσα μία οντισιόν, που ήταν η χειρότερη εμπειρία οντισιόν που έχω νιώσει στη ζωή μου. Με πρόσβαλαν με πολύ άσχημο τρόπο. Την ώρα που έδινα οντισιόν άκουσα να γελάνε από κάτω όλοι, ήταν τη στιγμή που τραγούδαγα. Σταμάτησα. Μου λένε «γιατί σταματήσατε»; Λέω «γιατί προφανώς δεν σας αρέσει».

Μου λένε «Όχι, τραγουδήστε με τη φωνή σας». Απαντώ «αυτή είναι η φωνή μου και σχολιάζουν: «Τραγουδάτε σαν τη γιαγιά μου». Με όλο το θάρρος που βρήκα εκείνη τη στιγμή είπα «τότε η γιαγιά σας πρέπει να είχε πολύ ωραία φωνή και έφυγα». Ήταν γνωστός ηθοποιός σκηνοθέτης που έχει φύγει από τη ζωή» κατέληξε η ηθοποιός, η οποία εξομολογήθηκε και για τα παραπάνω κιλά που είχε στο παρελθόν.

Χείμαρρος η Ελένη Καρακάση - «Με δύο από τους καταγγελλόμενους είχα συνεργαστεί»

Το πρωί της Τρίτης, η Ελένη Καρακάση συνδέθηκε μέσω Skype στο Πρωινό και μεταξύ των άλλων αναφέρθηκε στις καταγγελίες που έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες στον χώρο του θεάτρου.

Η σπουδαία ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Μπορεί να ξέραμε ή να είχαμε ακούσει κάτι, αλλά δεν φανταζόμασταν το μέγεθος. Πραγματικά έχουμε σοκαριστεί. Για τους πρώτους που έχουν καταγγελθεί είχα ακούσει πράγματα. Όταν έκανε την καταγγελία η Ζέτα Δούκα και μετά η Κατερίνα Γερονικολού είχα μιλήσει στο Κεντρικό Δελτίο του ANT1. Και τα δύο κορίτσια είναι φίλες μου, τα ήξερα τα γεγονότα που συνέβαιναν ακριβώς την περίοδο που συνέβησαν.

Ελένη Καρακάση για καταγγελίες

Με δύο από τους καταγγελλόμενους είχα συνεργαστεί. Εμένα προσωπικά δεν είχε συμβεί ποτέ κάτι, είχε συμβεί στο ένα από αυτά τα άτομα να δω έκρηξή του, μια ένταση, δεν είχε σχέση με σεξουαλικό. Υπήρχε λόγος να γίνει έκρηξη αλλά όχι σε αυτό το μέγεθος. Με το άλλο άτομο, όταν τέλειωσε η συνεργασία μας, έμαθα αυτά που έγιναν από μια φίλη μου που της είχαν συμβεί».

Η Ελένη Καρακάση αμέσως μετά πρόσθεσε: «Τα κορίτσια τώρα βγήκαν και το είπαν δημόσια, ο χώρος τα ήξερε από συζητήσεις μεταξύ τους. Για τη Ζέτα τα είχα μάθει από την ίδια, όπως και για την Κατερίνα, τα κορίτσια δεν το κράτησαν μυστικό για τον εαυτό τους. Ο χώρος τα ήξερε. Επιλέγεις με κάποιους ανθρώπους να μη δουλέψεις ξανά.

Πολλές φορές αν δεν συμβεί σε εμάς, να μη το πιστέψουμε. Όταν κάποιος σε καλεί σε ένα θέατρο για οντισιόν, δεν περιμένεις ότι θα σου συμβεί αυτά που έτυχαν στα κορίτσια. Νομίζω ότι δεν το περίμεναν, ότι θα ήταν μόνοι τους», δήλωσε η Έλενα Καρακάση, η οποία αναφέρθηκε και στα σχόλια που είχε ακούσει για τα κιλά της.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη Καρακάση αποκαλύπτει τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Ελένη Καρακάση: Συγκλόνισε η ηθοποιός από τις "Άγριες Μέλισσες" - "Ήμουν 100 κιλά και πήγα 49, έπεφταν τα μαλλιά μου"

Share