Αθηνά Οικονομάκου: Η ερώτηση που έκανε στους followers της για το φύλο του μωρού

Ποζάρει με την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αθηνά Οικονομάκου: Η ερώτηση που έκανε στους followers της για το φύλο του μωρού

Η Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε μια φωτογραφία με την φουσκωμένη της κοιλίτσα και ρώτησε τους followers της ποιο πιστεύουν πως είναι το φύλο του μωρού.

Η πανέμορφη ηθοποιός διανύει τον 7ο μήνα της δεύτερης εγκυμοσύνης της και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ, παρόλο που αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την σειρά Έλα στη Θέση μου.

H ηθοποιός δεν έχει ανακοινώσει ακόμα το φύλο του μωρού της για αυτό και έβαλε τους ακολούθους της να μαντέψουν αν περιμένει κοριτσάκι ή αγοράκι.

Η Αθηνά Οικονομάκου είχε δηλώσει πρόσφατα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Δεν έχουμε ανακοινώσει το φύλο του παιδιού, αλλά το ξέρουμε. Θα δούμε πως θα το ανακοινώσουμε. Δεν είμαι καλή στις ανακοινώσεις. Έχω άγχος ότι εκτίθεμαι λίγο παραπάνω από όσο αντέχω. Έχω λάβει τρομερά μηνύματα από τον κόσμο για την εγκυμοσύνη μου. Κάποια στιγμή το φύλο θα ειπωθεί. Δεν θα άντεχα να μην ξέρω το φύλο του παιδιού μου. Ποτέ.

Αν ήξερε κάποιος το φύλο του παιδιού μου θα έκανα τα πάντα για να το μάθω, δεν έχω καθόλου υπομονή σε κάποια πράγματα. Φυσικά θα ήθελα κι ένα κοριτσάκι στη ζωή μας. Θα ήθελα πολύ. Για να δούμε, η επιθυμία μου θα βγει αληθινή ή δε θα βγει;»

Αθηνά Οικονομάκου φύλο μωρού

Αθηνά Οικονομάκου: «Δεν θα πήγαινα ποτέ το παιδί μου να κάνει ένα διαφημιστικό»

«Έχω απαγορεύσει να παίζονται φωτογραφίες του παιδιού σε κάθε Μέσο. Ούτε καν με pixel. Δεν το είχα σκοπό. Απλώς κάποια περιοδικά είχαν τραβήξει φωτογραφίες που τα pixel ήταν τόσο αραιά, που σχεδόν φαινόταν ξεκάθαρα το μωρό. Έγινε μια φορά και προειδοποίησα.

Τη δεύτερη φορά είπα, από το να μπω στη διαδικασία να μετράω τα pixel, αποφάσισα ότι καλύτερα είναι να μη φαίνεται ποτέ και πουθενά, να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Εμείς δεν θέλουμε να φαίνεται το παιδί, γιατί ένα παιδί στην ηλικία του γιου μου δεν μπορεί να αποφασίσει αν θέλει στη ζωή του να τον ακολουθεί για πάντα μια φωτογραφία. Όταν πάει 18, μπορεί να αποφασίσει να κάνει ό,τι θέλει.

Δεν θα πήγαινα ποτέ το παιδί μου να κάνει ένα διαφημιστικό, γιατί πιστεύω ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί αυτή τη δημοσιότητα. Εδώ βλέπουμε ανθρώπους 40 χρονών να γίνονται γνωστοί και να τρελαίνονται. Το να είναι σε περιοδικά και μέσα, νιώθω ότι θα δυσκολέψει τη ζωή του. Και ο άνδρας μου είναι και κάθετος σε αυτό και δε το συζητάει καν» εξήγησε η Αθηνά Οικονομάκου.

αθηνά οικονομάκου γιός φωτογραφίες