Open: Βραδινό talk show ξεκινά ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης

Μπαίνει στην prime time ζώνη!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Open: Βραδινό talk show ξεκινά ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης

Ένα νέο project φαίνεται πως σχεδιάζει το OPEN και στοχεύει στην Prime Time ζώνη. Ένα διαφορετικό talk show πρόκειται να κάνει ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης στην παρουσίαση με τον Λάμπη Ταγματάρχη στην παραγωγή, στήνουν μια εκπομπή με διάσημους καλεσμένους, οι οποίοι θα σχολιάζουν με ευχάριστη διάθεση όλα όσα συμβαίνουν στην καθημερινότητά μας.

Μάλιστα, όπως μαθαίνουμε, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης θα μεταφέρει στην τηλεόραση και τον ρόλο της γνωστής γιαγιάς που ήταν μέλος του κορυφαίου σατιρικού σχήματος «Άγαμοι Θύται».

Το project, αν όλα πάνε καλά, θα βγει στον αέρα του Open στα μέσα του Απρίλη. Μάθετε πως πάει σε νούμερα το Ράδιο Αρβύλα στον σταθμό OPEN.

ιεροκλής μιχαηλίδης

Λίγα λόγια για τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη

Γεννήθηκε στην Πτολεμαΐδα . Αποφοίτησε το 1982 από τη Δραματική Σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος. Μέχρι το 1990, συμμετείχε ως ηθοποιός και ιδρυτικό μέλος μικρών πειραματικών θιάσων σε έργα Νίκου Καζαντζάκη, Ντάριο Φο, Δημήτρη Ψαθά, Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα, Αριστοφάνη, Ουίλιαμ Σαίξπηρ κ.ά.

Το 1990, μαζί με άλλους ηθοποιούς και μουσικούς, δημιούργησε το σατιρικό μουσικοθεατρικό σχήμα "Άγαμοι Θύται", στο οποίο συμμετείχε γράφοντας, παίζοντας και σκηνοθετώντας.

Από το 1988 έως το 1990 εργάστηκε ως συντάκτης στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ και από το 1993 στην τηλεόραση ως σκηνοθέτης και παραγωγός.

Στο θέατρο, έχει παίξει σε έργα των Τένεσι Ουίλιαμς, Γρηγόριου Ξενόπουλου, Ιάκωβου Καμπανέλλη, Άντον Τσέχωφ, Εντουάρντο Ντε Φιλίππο κ.ά.

Στην τηλεόραση, έχει πρωταγωνιστήσει σε τηλεοπτικές σειρές (Είμαστε στον αέρα, Και πάλι φίλοι κ.ά.), ενώ έχει ενσαρκώσει και τον Αστυνόμο Μπέκα στην τηλεοπτική μεταφορά των μυθιστορημάτων του Γιάννη Μαρή.

Στον κινηματογράφο, συμμετείχε σε κινηματογραφικές ταινίες, όπως: Πολίτικη Κουζίνα, Μαύρο γάλα, Safe Sex, Πίσω πόρτα. Για την ταινία Πίσω πόρτα το 2000 απέσπασε το Κρατικό Βραβείο ερμηνείας Β΄ ανδρικού ρόλου.