Αντελίνα Βαρθακούρη: «Έφυγα από τον ALPHA με έναν θυμό»

«Το πήρα όλο πάνω μου γιατί στην παρουσιάστρια το ρίχνουν όλοι»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αντελίνα Βαρθακούρη: «Έφυγα από τον ALPHA με έναν θυμό»

Το βράδυ της Παρασκευής, η Αντελίνα Βαρθακούρη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά, After Dark, μαζί φυσικά με τον Χάρη Βαρθακούρη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αποχώρησή της από το ALPHA και στα όσα έγιναν στη συνεργασία της με το κανάλι.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια εξήγησε πως η απόφασή της να πάει στον ALPHA και να ξεκινήσει εκπομπή μέσα στον κορωνοϊό της στοίχισε ενώ για ακόμα μία φορά μίλησε για την κόνσεπτ που είχε η εκπομπή αλλά και για το αποτέλεσμα ενώ τόνισε πως κατέβαλε σημαντικές προσπάθειες για να πετύχει η εκπομπή.

Οι δηλώσεις της Αντελίνας Βαρθακούρη στο After Dark

«Όταν έφυγα από τον Alpha, τα έβλεπα λίγο διαφορετικά τα πράγματα. Όταν φεύγεις έχεις κι ένα θυμό και συσσωρευμένα πράγματα. Κάναμε μια συνάντηση, υπήρχαν πολλά θέματα κι ήταν κι ο κορονοϊός, που δεν μπορούσες να πας σε σπίτια ανθρώπων για γυρίσματα. Ό,τι κάνω το υποστηρίζω αλλά δεν ήμουν εγώ.

Όταν με παίρνεις και θες να με κάνεις κάτι άλλο από αυτό που είμαι, υπάρχει πρόβλημα. Όταν το νιώσω αυτό και δεν λύνεται, να συνεχίσουμε να κάνουμε τι. Ξεκίνησα σε κουτσή σεζόν με τον κορονοϊό και προσπαθούσα. Το έπαιρνα όλο επάνω μου γιατί στην τελική όλοι θα πούνε για τον παρουσιαστή.

Αντελίνα Βαρθακούρη ALPHA

Πολλοί είπαν Αντελίνα γιατί το έκανες; Δεν έβλεπες; Δεν μπορούσες να χτυπήσεις το χέρι στο τραπέζι και να πεις όχι; Όχι δεν μπορείς γιατί εγώ δεν πήγα εκεί ως ντίβα. Άλλαξαν αυτές οι εποχές.

Οφείλεις να πας σε ένα κανάλι και να το σεβαστείς, να ακούσεις. Λεκτικά το Αντελίνα Χτύπα το Κουδούνι, ακουγόταν ενδιαφέρον γιατί είμαι επικοινωνιακή. Όταν αυτό έγινε πράξη, δεν μου άρεσε. Μάθημα γιατί αν δεν το είχα περάσει αυτό, δεν θα εκτιμούσα αυτό που ζω σήμερα», ήταν τα λόγια της Αντελίνας.

«Μου έστελναν να πάθω κακό εγώ και η οικογένειά μου»

Από τη μεριά του, ο Χάρης Βαρθακούρης μίλησε για τις απειλές που δεχόταν τον καιρό που παρουσίαζε το Big Brother.

«Με τον Ανδρέα Μικρούτσικο έχουμε πιο πολλά κοινά από ότι διαφορές. Στις διαφορές εντάξει υπάρχει ένα χάσμα γενεών. Δεν το συζητώ ότι χωρίς τον Ανδρέα δεν θα μπορούσε να βγει αυτή η εκπομπή ή θα έβγαινε αλλιώς. Είναι μια κινητή πείρα κι εγώ έπεσα να κολυμπήσω στον ωκεανό.

Χάρης Βαρθακούρης Big Brother

Αυτού του είδους οι εκπομπές έχουν πολύ φανατικό κοινό. Να μου στέλνουν να πάθουν τα παιδιά μου κακό ή να εύχονται να πάθω εγώ κακό, η γυναίκα μου και τα παιδιά μου επειδή εξέλαβαν το ύφος μου ειρωνικό… Δεν είχα κανένα λόγο να ειρωνευτώ κανένα. Λες δεν μπορεί να μην έχεις ζωή κι επειδή κοίταξα κάποιον, να μου στείλεις απειλές. Δεν ξέρω αν θα έκανα ξανά το Big Brother», είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Βαρθακούρης.