Σμαράγδα Καρύδη: «Έχω αποτρελαθεί, ευτυχώς την σκαπούλαρα»

Μίλησε ανοιχτά για την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σμαράγδα Καρύδη: «Έχω αποτρελαθεί, ευτυχώς την σκαπούλαρα»

Η Σμαράγδα Καρύδη ανακοίνωσε πριν από μερικές μέρες πως βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, ωστόσο όπως όλα δείχνουν πλέον έχει ξεπεράσει τον επικίνδυνο ιό και είναι υγιής, αν και την ίδια στιγμή δηλώνει «αποτρελαμένη» με την όλη κατάσταση.

Η ίδια μάλιστα έκανε και την πρώτη της βόλτα, γεμάτη πλέον αντισώματα όπως είπε, μαζί με τον αγαπημένο της σκύλο, Γιάννη.

Σμαράγδα Καρύδη κορωνοϊός

Οι δηλώσεις της Σμαράγδας Καρύδη για τον κορωνοϊό

Η ηθοποιός, σε δηλώσεις της στον Βασίλη Μπουζιώτη και τη Real Life, παραδέχτηκε: «Είχα γίνει λίγο υστερική, δεν σου κρύβω- κι έτσι συνεχίζω. Δεν πάω πουθενά χωρίς μάσκα και αντισηπτικά, πλένομαι συνέχεια και παλιότερα, όταν τρώγαμε έξω, έλεγα ευγενικά στα γκαρσόνια να βάζουν σωστά τις μάσκες τους, να μην με πλησιάζουν παρουσιάζοντάς μου το όποιο πιάτο τρώω.

Ξέρω τι έχω παραγγείλει και δε θέλω σταγονίδια! Όχι άλλα σταγονίδια. Έχω αποτρελαθεί, αλλά νομίζω ότι πρέπει να είμαστε όλοι και να προσέχουμε όσο περισσότερο γίνεται και για εμάς και για τους δικούς μας ανθρώπους. Πώς την πάτησα εγώ; Στις πρόβες για το τηλεπαιχνίδι μάλλον, με τόσο κόσμο που έμπαινε στο στούντιο, αλλά ποτέ δε μπορείς να ξέρεις από πού και πώς κολλάς! Ευτυχώς τη σκαπούλαρα και προχωρώ μπροστά».

«Έχω δέκα μέρες πυρετό από τον κορωνοϊό, έχω ταλαιπωρηθεί αρκετά»

Η Σμαράγδα Καρύδη διαγνώσθηκε θετική στον κορωνοϊό για αυτό και αναβλήθηκε η πρεμιέρα του Celebrity Game Night. Η ίδια σε μια πρόσφατη συνέντευξη της εξομολογήθηκε πως βιώνει την δυσάρεστη αυτή περιπέτεια.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μιλώντας στο Real.gr και τον δημοσιογράφο Βασίλη Μπουζιώτη είπε χαρακτηριστικά: “Έχω δέκα μέρες πυρετό από τον κορωνοϊό που κόλλησα-προφανώς στο στούντιο, αλλά ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις το που και το πότε!-, έχω ταλαιπωρηθεί αρκετά και δεν το άφησα να βγει προς τα έξω, για να μην ανησυχήσουν οι γονείς μου. Έκανα εξετάσεις και πρόσφατα και ευτυχώς δεν πειράχτηκαν πνεύμονες κλπ.

Αναρρώνω λοιπόν, κι ετοιμάζομαι για το νέο μου τηλεοπτικό στοίχημα με το Celebrity Game Night που θα απολαύσετε στο Mega προσεχώς. Ναι, παράλληλα έκλεισα για τη νέα ταινία του Πάνου Χ.Κούτρα Dodo, όπως πρώτος αποκάλυψες και έχω κλείσει να είμαι το καλοκαίρι στο Βεάκειο με την παράσταση των Καραντζά-Δεληβοριά που ακούει στον τίτλο 1821-Η επιθεώρηση…” κατέληξε η Σμαράγδα Καρύδη.

Σμαράγδα Καρύδη περιπέτεια με κορωνοϊό