Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Γιώργος Γιαννόπουλος: «Με κυνηγούσε ένας γκέι, παντρεμένος με παιδιά και με εγγόνια»

«Ήμουν 22 χρονών»

Γιώργος Γιαννόπουλος: «Με κυνηγούσε ένας γκέι, παντρεμένος με παιδιά και με εγγόνια»
News 13.03.2021 13:42
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος προχώρησε σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη για τα πρώτα χρόνια της καριέρας του, πριν ακόμα ξεκινήσει να εργάζεται ως ηθοποιός. Συγκεκριμένα, είπε πως τον κυνήγαγε ένας ηλικιωμένος ομοφυλόφιλος.

Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος πριν από λίγο καιρό άδειασε την Δέσποινα Ολυμπίου για τη συνεργασία τους, μίλησε στην Real για το συγκεκριμένο περιστατικό το οποίο μάλιστα συνέβη όταν ήταν μόλις 22 χρονών.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Γιαννόπουλου

«Ήταν πολύ σκληρή δουλειά. Ήμουν φοιτητής και για να βγάζω τα προς το ζην, εργαζόμουν σε ένα καπνομάγαζο στη Θεσσαλονίκη. Εκεί, λοιπόν, με κυνηγούσε ένα γεροντάκι, ένας γκέι, παντρεμένος με παιδιά και με εγγόνια. Ήμουν 22 χρονών.

Γιώργος Γιαννόπουλος γκέι

Γιατί σου το λέω τώρα; Γιατί κάποιοι έχουν πέσει πάνω στο θέατρο, υποστηρίζοντας πως μόνο εκεί συμβαίνουν τέτοια. Παντού συμβαίνουν αυτά και παντού υπάρχουν χυδαιότητες, βίαιες και άγριες συμπεριφορές, μέχρι και σεξουαλικές ακρότητες», αποκαλύπτει ο Γιώργος Γιαννόπουλος.

«Για μένα τα τέρατα είναι τέρατα, εσείς τους κάνατε θεατράνθρωπους»

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος μίλησε στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα Mega” και αναφέρθηκε στις καταγγελίες των τελευταίων ημερών στον χώρο του θεάτρου και της υποκριτικής.

Ο γνωστός ηθοποιός ο οποίος έγινε έξαλλος με ένα περιστατικό δεν δίστασε να προχωρήσει σε ένα έντονο ξέσπασμα, κάνοντας λόγο για τους θύτες που έχουν προκαλέσει τόσο μεγάλο κακό.

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος είπε χαρακτηριστικά: “Το θέατρο είναι ένας υγιής χώρος γι’ αυτό βγήκαν αυτά στη φόρα. Αυτά συμβαίνουν σε όλους τους κοινωνικούς χώρους, όπου υπάρχουν άνθρωποι και συνεπώς θα υπάρχουν και απάνθρωποι συμπεριφορές.

Ξέσπασε ο Γιώργος Γιαννόπουλος για τις καταγγελίες

Τα κακά παιδιά να πάνε στα σπίτια τους, να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια γιατί το σύστημα του θεάτρου θα τους ξεβράσει. Τους άρρωστους να τους δουν κάποιοι γιατροί και τους βιαστές και τους εν δυνάμει εγκληματίες να τους χλευάσει η κοινωνία και να τους στείλει στο Γεντί Κουλέ. Είναι πολύ απλά τα πράγματα.

Εγώ δεν έχω δουλέψει με σχεδόν κανέναν από αυτούς. Με τον Δημήτρη είχα μια ευγενική σχέση, τον είχα δει πέρυσι σε μια παράσταση, που είναι πολύ καλός, δεν ήξερα πράγματα και με ενοχλεί το γεγονός ότι κάποιοι συνάδελφοι τα ήξεραν και δεν μίλησαν. Αν τα ήξεραν υπάρχει μια συνενοχή. Εγώ δεν ήξερα τίποτα. Ήξερα ότι υπάρχουν κάποια κακά παιδιά, με τα οποία δεν είχα δουλέψει. Για μένα τα τέρατα είναι τέρατα, εσείς τους κάνατε θεατράνθρωπους”, ανέφερε ο Γιώργος Γιαννόπουλος.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γιώργος Γιαννόπουλος για Σπυροπούλου: «Ξέρει και η κοπέλα ότι δεν έχει φωνή»

Γιώργος Γιαννόπουλος: Μιλάει για την επική ατάκα «Πως τους πετσόκοψες έτσι ρε μ...» - Όσα αποκάλυψε

Share