Νάντια Μπουλέ: Τι θα γίνει με τον ρόλο της στη σειρά Αγγελική;

Οι αλλαγές λόγω εγκυμοσύνης

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νάντια Μπουλέ: Τι θα γίνει με τον ρόλο της στη σειρά Αγγελική;

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Νάντια Μπουλέ και ο σύντροφός της Γιώργος Ισαάκ, οι οποίοι περιμένουν με αγωνία τον πρώτο καρπό του έρωτά τους. Η ηθοποιός είναι έγκυος και μάλιστα διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, ενώ περιμένει κοριτσάκι.

Η εγκυμοσύνη της Νάντιας Μπουλέ ωστόσο γεννά ερωτηματικά σχετικά με το μέλλον της στην σειρά του Alpha, «Αγγελική» και το κατά ποσό η ίδια θα συνεχίσει να υποδύεται την Τζένη.

Όπως αποκάλυψε ωστόσο η Ναταλία Γερμανού το μεσημέρι της Κυριακής στο «Καλύτερα δε γίνεται», τόσο ο ρόλος και της Τζένης, όσο και η Νάντια Μπουλέ συνεχίζουν κανονικά στη δραματική σειρά. Σύμφωνα μάλιστα με την παρουσιάστρια, η εγκυμοσύνη της Νάντιας Μπουλέ θα ενταχθεί κανονικά στο σενάριο, με την Τζένη να μένει έγκυος.

«Ο ρόλος της Τζένης και θα συνεχίσει στην Αγγελική και θα ενταχθεί η εγκυμοσύνη της στο σενάριο. Από ποιον θα είναι έγκυος; Από τον νόμιμο σύζυγο ή από τον εραστή Παύλο; Αυτά θα τα μάθετε στη συνέχεια παρακολουθώντας την αγαπημένη μας σειρά, Αγγελική» εξήγησε η Ναταλία Γερμανού. Μάθετε πρώτοι όσα θα γίνουν στη σειρά.

Νάντια Μπουλέ: Κοριτσάκι είναι το φύλο του μωρού που περιμένει

ριν λίγες ώρες έγινε γνωστό πως η Νάντια Μπουλέ είναι έγκυος και πολύ σύντομα αυτή και ο Γιώργος Ισαάκ θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί.

Την χαρμόσυνη είδηση την έφερε η ίδια με μια ανάρτηση στην οποία έγραφε το εξής: «Και μετά, συνέβη αυτό και όλα έχουν πάρει άλλη διάσταση. Ακόμα είμαι ξαφνιασμένη από τα συναισθήματα και τις σκέψεις που συνοδεύουν αυτή τη νέα πραγματικότητα, αλλά παίρνω βαθιά ανάσα και βουτάω. Στους ούριους ανέμους αυτού του ταξιδιού».

Λίγες ώρες μετά ο Άρης Καβατζίκης στο Πάμε Δανάη αποκάλυψε πως διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της ενώ σύμφωνα με την Σάσα Σταμάτη στα Parapolitika είναι κοριτσάκι.

νάντια μπουλε