Big Brother: Επιστρέφει ξανά αλλά με μια μεγάλη αλλαγή

Ανατροπή της τελευταίας στιγμής

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother: Επιστρέφει ξανά αλλά με μια μεγάλη αλλαγή

Το Big Brother επέστρεψε την προηγούμενη σεζόν και μπήκε για τα καλά στις ζωές μας μετά από 18 χρόνια, με το ριάλιτι να συνεχίζεται και φέτος με μια μεγάλη αλλαγή.

Το ριάλιτι σημείωσε αρκετά ικανοποιητικά νούμερα για αυτό και οι ιθύνοντες έδωσαν το πράσινο φως ώστε να συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του nassosblog.gr, ακούγεται πως η Acun Media πρέπει να αναλάβει εξ’ ολοκλήρου την παραγωγή και σε περίπτωση που πράγματι γίνει αυτό, ο Τούρκος παραγωγός θα επιλέξεις τους παίκτες ενώ θα έχει λόγο και στην προσαρμογή των κανόνων.

Το κανάλι θα επιλέξει μόνο το πρόσωπο που θα παρουσιάσει το ριάλιτι, και αυτό δεν θα είναι σίγουρα ο Χάρης Βαρθακούρης, καθώς σκέφτονται την Ελεονώρα Μελέτη.

 Big Brother αλλαγή

ΕΣΡ: Βαρύ το πρόστιμο στον ΣΚΑΙ για το Big Brother

Δύο μήνες πέρασαν από την ημέρα που το Big Brother έριξε αυλαία, ωστόσο ακόμη δημιουργεί προβλήματα στον ΣΚΑΪ. Συγκεκριμένα, το ΕΣΡ έριξε βαρύ πρόστιμο στο κανάλι για το περιστατικό όπου παίκτης έκανε αναφορές σε βιασμό γυναικών.

Η απόφαση του ΕΣΡ για το Big Brother στον ΣΚΑΙ αναφέρει: «Επιβάλλει στην εταιρεία με την επωνυμία ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ιδιοκτήτρια του ψυχαγωγικού ιστοτόπου www.skaitv.gr του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, τη διοικητική κύρωση του προστίμου:

α) των τριάντα χιλιάδων (30.000) ευρώ για την προβολή ποιοτικά υποβαθμισμένου οπτικοακουστικού περιεχομένου,

β) των τριάντα χιλιάδων (30.000) ευρώ για την παραβίαση της υποχρέωσης σεβασμού της ανθρώπινης αξίας και

γ) των τριάντα χιλιάδων (30.000) ευρώ για την προβολή συμπεριφορών που υποτιμούν το γυναικείοφύλο».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ΣΚΑΪ υποστήριξε ότι το ΕΣΡ δεν είναι αρμόδιο να προχωρήσει σε έλεγχο των καταγγελιών που έγιναν, γιατί το εν λόγω απόσπασμα του Big Brother μεταδόθηκε μόνο διαδικτυακά. Ωστόσο, ο συγκεκριμένος ισχυρισμός απορρίφθηκε από το ΕΣΡ.