Τζένη Μπαλατσινού: Γυμνάζεται στη φύση η σύζυγος του Υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τζένη Μπαλατσινού: Γυμνάζεται στη φύση η σύζυγος του Υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια

Τα αγαθά κόποις κτώνται! Λάτρις του αθλητισμού και γυμνασμένη ανέκαθεν, η Τζένη Μπαλατσινού δεν θα μπορούσε να αφήσει στην άκρη τη μεγάλη της αγάπη, ούτε μετά την τέταρτη εγκυμοσύνη της. Ακόμα δεν έχει χάσει όλα τα κιλά που πήρε σε αυτό το διάστημα, και μπορεί τα γυμναστήρια να παραμένουν κλειστά λόγω Covid, ωστόσο η σύζυγος του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια ασκείται συστηματικά στο σπίτι, αλλά και στη φύση, με τη βοήθεια του προπονητή της.

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη για το περιοδικό You

Άλλωστε τα 285 στρέμματα του Εθνικού Κήπου παρέχουν σε εκείνη, και σε χιλιάδες άλλους πολίτες, την ασφάλεια που χρειάζονται για τις ασκήσεις τους, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος συνωστισμού. Παράλληλα με υγιεινή διατροφή, η Τζένη Μπαλατσινού ακολουθεί ένα πρόγραμμα γυμναστικής, διάρκειας περίπου 30 λεπτών μαζί με τις διατάσεις, κατά το οποίο κάνει κοιλιακούς, καθίσματα, προβολές, γέφυρες και άλλες ασκήσεις χωρίς όργανα για καύση λίπους, σύσφιξη και ενδυνάμωση. Το YOU εξασφάλισε στιγμιότυπα απ;o την προπόνησή της και, όπως θα δείτε, παρότι μητέρα τεσσάρων παιδιών, με το τέταρτο να έχει γεννηθεί μόλις τρεις μήνες πριν, παραμένει chic αλλά και fit.

Αποκλειστικές φωτογραφίες της Τζένης Μπαλατσινού

Τζένη Μπαλατσινού γυμναστική

Περισσότερο υλικό στο νέο τεύχος του περιοδικό You που κυκλοφορεί.

Αφοσιωμένη μαμά

Την απόλυτη ευτυχία βιώνει για ακόμα μία φορά με τον γιο της, γι' αυτό και αμέσως μόλις τελείωσε το πρόγραμμα γυμναστικής της, έτρεξε στο πλευρό του. Το περπάτημα άλλωστε είναι η καλύτερη άσκηση και αποθεραπεία, ακόμα και μετά από μiα κουραστική μέρα. Η Τζένη Μπαλατσινού δεν έχει κρύψει την αδυναμία που έχει στα παιδιά της και έτσι αυτούς τους μήνες αφιερώνει όλη της την ενεργεία στον βενιαμίν της οικογένειας, Παναγιώτη-Αντώνη, καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Κικίλια.