Σπύρος Δημητρίου: «Όταν γνώρισα την Ελεονώρα της είπα "για να μην μακρηγορώ, είμαστε ζευγάρι και δεν το ξέρεις"»

«Γνωριστήκαμε μετά την κηδεία του πατέρα μου»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σπύρος Δημητρίου: «Όταν γνώρισα την Ελεονώρα της είπα

Στο Happy Day πρόβαλαν απόσπασμα από την συνέντευξη που παραχώρησε ο Σπύρος Δημητρίου στην εκπομπή Μεσάνυχτα. Εκεί, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην Ελεονώρα Ζουγανέλη με την οποία παντρεύτηκε σε ενα άκρως ρομαντικό σκηνικό.

Για πρώτη φορά ο δικηγόρος μίλησε για την προσωπική τους ζωή και τον τρόπο που γνωρίστηκαν μετά το θάνατο και την κηδεία του πατέρα του.

«Το βράδυ μετά την κηδεία του πατέρα μου ήθελα να βγω. Με πήρε η Σάννυ και μου πρότεινε να βγούμε για ποτό. Όχι ένα… Τριάντα ήθελα! Και εκεί ήταν και η Ελεωνόρα. Τότε μας σύστησαν, η Ελεωνόρα με γνώριζε φατσικά. Και της λέω: “Για να μην μακρηγορώ, είμαστε ζευγάρι και δεν το ξέρεις”.

Προτιμήσαμε η σχέση αυτή να εξελιχθεί μέσα από τον γάμο. Και της είπα πως αν πετύχει, πέτυχε. Αν δεν πετύχει, εκτός από το διαζύγιο, θα έχουμε μια ιστορία της προκοπής να διηγηθούμε σε σχέση με παλιά. Φαίνεται να πετυχαίνει πάρα πολύ. Εγώ θα το συνιστούσα σε όλους»

Ελεονώρα Ζουγανέλη: «Αυτό με τον Σπύρο ήταν γρήγορο και κεραυνοβόλο»

Ελεονώρα Ζουγανέλη Σπύρος Δημητρίου

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη ήταν καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά στο Καλό Μεσημεράκι και μίλησε για τον αγαπημένο της Σπύρο με τον οποίο παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβρη.

Για το “Τhe Voice: “Για μένα η τηλεόραση είναι εντελώς ένας άλλο κόσμος. Είναι πολύ μεγάλη έκθεση, είχα πολύ αγωνία. Ευτυχώς με βοήθησαν και ο Σάκης και ο Πάνος και η Έλενα. Φέτος είμαι πολύ πιο ήσυχη. Με όλη αυτή τη στασιμότητα στο δημιουργία μας, το Voice ήταν ένα δώρο”.

Για το γάμο της με τον δικηγόρο Σπύρο Δημητρίου: “Ήταν πολύ όμορφα και για μένα και για όλους. Ήταν πολύ τονωτικό μέσα σε όλη αυτή την απομόνωση. Το ότι σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα βρέθηκε ο άνθρωπος που μπορεί να υπάρξει δίπλα μου και να υπάρξω και γω σ αυτόν, μας τόνωσε πολύ!

Ήταν όλο πολύ γρήγορο και κεραυνοβόλο. Αλλά ταιριάζει και σε μένα και στον Σπύρο. Και γω και ο Σπύρος δεν είμαστε 23 χρονών, ήμασταν συνειδητοί και οι δυο. Είμαστε συντονισμένοι και όταν γνωριστούμε, θα συντονιστούμε ακόμα περισσότερο”!