Προφυλακιστέος ο σχεδιαστής μόδας για διακίνηση κοκαΐνης

Ανατροπή στην υπόθεση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Προφυλακιστέος ο σχεδιαστής μόδας για διακίνηση κοκαΐνης

Ο σχεδιαστής μόδας που συνελήφθη πριν από λίγες μέρες στην Αθήνα από τη Δίωξη Ναρκωτικών της Καλαμάτας για διακίνηση κοκαΐνης, κρίθηκε προφυλακιστέος και οδηγήθηκε στη φυλακή.

Μαζί με τον σχεδιαστή, είχε συλληφθεί και ένας πιλότος καθώς και ένας αλλοδαπός φωτογράφος ο οποίος έχει ήδη προφυλακιστεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, οι τρεις κατηγορούμενοι συνελήφθησαν στη Δροσιά, την Ανθούσα και το Μαρούσι, καθώς φέρονται να διακινούσαν την κοκαΐνη σε άτομα της «υψηλής κοινωνίας», καλλιτέχνες, τραγουδιστές, σεφ και δημοσιογράφους. Στους “επώνυμους” πελάτες τους πωλούσαν το γραμμάριο από 70 έως 100 ευρώ.

σχεδιαστής μόδας ναρκωτικά

Αρχικά, η ανακρίτρια και η εισαγγελέας διαφώνησαν και έτσι ο σχεδιαστής βρέθηκε σε κατ' οίκον περιορισμό, απόφαση που όπως φαίνεται άλλαξε, ενώ ένα νέο σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στην ελληνική κοινωνία με έναν προπονητή που κακοποιούσε κολυμβήτριες.

Παίκτρια γνωστού ελληνικού ριάλιτι συνελήφθη για ναρκωτικά στον Βόλο

Σεισμό προκάλεσε στην showbiz η είδηση πως παίκτρια γνωστού ελληνικού ριάλιτι συνελήφθη για ναρκωτικά στον Βόλο αλλά και όπλα. Το ζευγάρι συνελήφθη μετά από αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι τους, όπου αποκαλύφθηκε ότι έκρυβαν κάνναβη βάρους 1.355 γραμμαρίων.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του thesssaliatv.gr, σεισμός στη showbiz προκάλεσε η προχθεσινή σύλληψη του ζευγαριού στα Πλατανίδια, καθώς η γυναίκα, ηλικίας 44 ετών, είναι πολύ γνωστή από τη συμμετοχή της ως παίκτρια σε ριάλιτι πριν πολλά χρόνια.

Το ζευγάρι συνελήφθη μετά από αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι τους, όπου αποκαλύφθηκε ότι έκρυβαν κάνναβη βάρους 1.355 γραμμαρίων, η οποία θα μπορούσε να αποφέρει όφελος από παράνομη δραστηριότητα ύψους 9.000 -12.000 ευρώ, εξοπλισμό παραγωγής κάνναβης με υδροπονική μέθοδο και σημαντικό οπλισμό.

Για την υπόθεση η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας παραχώρησε χθες συνέντευξη Τύπου.

Ο αστυνομικός διευθυντής Μαγνησίας Μίλτος Αλεξάκης συνεχάρη τους αστυνομικούς για τη μεγάλη τους επιτυχία, η οποία επιτεύχθηκε μετά από πολυήμερες και μεθοδικές έρευνες και τόνισε ότι οι εντατικές προσπάθειες για την καταπολέμηση της μάστιγας των ναρκωτικών θα συνεχιστούν και στο μέλλον.

Στις λεπτομέρειες της υπόθεσης αναφέρθηκαν ο διοικητής του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου Στυλιανός Βαρβάρης και ο διοικητής της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου Διαμαντής Καρβέλης. Επισημαίνεται ότι το ζευγάρι δεν έχει απασχολήσει ποτέ στο παρελθόν με παρόμοιες πράξεις.

Χθες το μεσημέρι οδηγήθηκε συνοδεία αστυνομικών στα Δικαστήρια Βόλου. Η Εισαγγελία Βόλου άσκησε εναντίον του ποινική δίωξη για κατοχή και καλλιέργεια κάνναβης, για κατοχή όπλων και για παραβάσεις του νόμου περί όπλων. Παραπέμφθηκε για να απολογηθεί στον ανακριτή Βόλου και ζήτησε και έλαβε προθεσμία για σήμερα Τετάρτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κατηγορούμενοι ισχυρίζονται ότι δεν τους ανήκουν τα ναρκωτικά και ότι από την κατασχεθείσα κάνναβη δική τους ήταν μόνο μία πολύ μικρή ποσότητα, άνευ σημασίας. Δείτε και ποια παίκτρια ριάλιτι έφυγε από την ζωή