Μαριάννα Τουμασάτου: «Αυτοί που εκμεταλλεύτηκαν κορίτσια με ελεεινό τρόπο πρέπει να τιμωρηθούν αυστηρά»

"Με διαλύει ο κορωνοϊός, με διαλύει ότι δεν μπορώ να δω τους ανθρώπους μου"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαριάννα Τουμασάτου: «Αυτοί που εκμεταλλεύτηκαν κορίτσια με ελεεινό τρόπο πρέπει να τιμωρηθούν αυστηρά»

Καλεσμένη το βράδυ της Τετάρτης 17/3 στο καναπέ του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night show η Μαριάννα Τουμασάτου άνοιξε τα χαρτιά της και μίλησε για πολλά πράγματα. Ένα από αυτά είναι και το νέο της εγχείρημα στον ΑΝΤ1, "Η φωτογραφία της ζωής μου", που σύμφωνα με τα νούμερα τηλεθέασης δεν πηγαίνει και τόσο καλά.

Απόσπασμα από την συνέντευξη της Μαριάννας Τουμασάτου

Αρχικά, ο Γρηγόρης πήρε τη θέση της και παρουσίασε μερικές δικές της φωτογραφίες από το παρελθόν. Η πρώτη ήταν μια φωτογραφία με τη μαμά της, με την οποία μοιάζει πολύ, έχει πάρει την επιμονή της και την αγάπη και τη φροντίδα που έχει μάθει να δίνει. Επόμενη φωτογραφία με τον μπαμπά της, ενώ στη συνέχεια εμφανίστηκε η ίδια σε μικρή ηλικία να… κάνει ότι διαβάζει.

Στην συνέχεια, ο παρουσιαστής της έδειξε μια φωτογραφία με τον αδερφό της και εκείνη είπε χαρακτηριστικά: «Πάντα με προστάτευε, είναι λατρεμένος μου».

Η Μαριάννα μικρή ήταν αγοροκόριτσο και έπαιζε ποδόσφαιρο. Η ηθοποιός μίλησε για την αλλαγή των γυναικών το τελευταίο διάστημα, ύστερα και από τις καταγγελίες παρενοχλήσεων και επιθέσεων και ο Γρηγόρης χρησιμοποίησε κουβέντες από μια συνέντευξη που είχε δώσει ο Γιώργος Καπουτζίδης για να την ρωτήσει:

«Είναι ένα πλάσμα που εκτιμώ βαθιά ο Γιώργος», δήλωσε η Μαριάννα Τουμασάτου και συνέχισε: «Έχει μεγάλη διαφορά κάποιος που βρίζει από κάποιον που έχει παρεμβατική συμπεριφορά. Οι συμπεριφορές στα κορίτσια που τα εκμεταλλεύτηκαν με ελεεινό τρόπο, πρέπει να τιμωρούνται με πολύ αυστηρό τρόπο».

Η αναφορά στον σύζυγό της

Για τον σύζυγό της Αλέξανδρο Σταύρου και αν αυτός θα βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή της, παρά το γεγονός ότι δεν έχει δώσει ποτέ συνέντευξη: «Όχι, δεν θα προσπαθούσα να του αλλάξω γνώμη και να τον πιέσω».