Χριστίνα Αλούπη: «Όταν έμαθα ότι μπορώ να εμβολιαστώ έβαλα τα κλάματα»

«Είχα μια ελαφριά αναγούλα και μια ζαλάδα. Μη φοβάστε να το κάνετε!»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χριστίνα Αλούπη: «Όταν έμαθα ότι μπορώ να εμβολιαστώ έβαλα τα κλάματα»

Η Χριστίνα Αλούπη μίλησε στην εκπομπή Happy Day για την κατάσταση με τον κορωνοϊό, ενώ αποκάλυψε πως έκανε το εμβόλιο, αναφέροντας τις παρενέργειες που είχε η ίδια και ο σύζυγός της.

«Δεν περιμέναμε να εμβολιαστούμε τόσο γρήγορα. Ξυπνάω ένα πρωί και μου έρχεται ένα μέιλ ότι μπορώ να πάω σε ένα κέντρο για να εμβολιαστώ. Έπαθα σοκ, για να πω την αλήθεια με έπιασαν τα κλάματα, δεν το περίμενα… Ήταν λες και όλη αυτή η καταπίεση της χρονιάς σε μια στιγμή βγήκε από μέσα μου.

Και τελικά δεν είχα καταλάβει πόσο μεγάλη ήταν αυτή η καταπίεση. Αφού ηρέμησα, έριξα το κλάμα μου και ησύχασα, πήρα τηλέφωνο να κλείσω ραντεβού και υπήρχε την επόμενη ημέρα.

Εμβολιάστηκα και εγώ και ο σύζυγός μου. Είναι διαθέσιμα τα ίδια εμβόλια με την Ελλάδα. Εμείς δεν πάθαμε τίποτα, είμαστε μια χαρά! Το χέρι του Κωνσταντίνου πονούσε απλά την επόμενη ημέρα και εγώ την ίδια ημέρα που έκανα το εμβόλιο είχα μια ελαφριά αναγούλα και μια ζαλάδα. Μη φοβάστε να το κάνετε!», ανέφερε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Αλούπη.

Το ηχηρό μήνυμα που είχε στείλει η Χριστίνα Αλούπη για τον κορωνοϊό

«Μετά από 107 μέρες καραντίνα και 137 μέρες social distancing στην Αμερική, το να μπορώ να ζήσω μια σχετικά φυσιολογική ζωή είναι θείο δώρο για μένα και η ευγνωμοσύνη που νιώθω μέσα μου δεν μπορεί να εκφραστεί με λόγια… Γι’αυτό δεν μπορώ να ακούω γκρίνιες για μια μάσκα που πρέπει να φοράμε σε κλειστούς χώρους. Εγώ την φόρεσα 24 ωρες συνεχόμενα για να φτάσω Ελλάδα και μια χαρά ήμουν.

Χριστίνα Αλούπη κορωνοϊός

Προσέχετε και εδώ, για να μην γίνει και η Ελλάδα Αμερική και δεν ξέρουμε από που να το μαζέψουμε μετά. Όλοι υποφέρουμε, όλες οι χώρες, όλοι οι λαοί. Το θέμα είναι ποιος θα το περάσει όλο αυτό έστω και λίγο πιο ανώδυνα. Να μας ακούτε και εμάς που περάσαμε τα χειρότερα σε μια χώρα υπερσύγχρονη-υπερδύναμη???????? (και καλά) που κατήντησε ο περίγελος όλου του πλανήτη», έγραψε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Αλούπη σε ανάρτησή της.