Γιώργος Μαζωνάκης: «Τις πρώτες 9 ημέρες της στρατιωτικής μου θητείας τις πέρασα στο ψυχιατρείο»

«Αυτό δεν είχε καλό τέλος»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Μαζωνάκης: «Τις πρώτες 9 ημέρες της στρατιωτικής μου θητείας τις πέρασα στο ψυχιατρείο»

Καλεσμένος στην εκπομπή Tik Talk θα βρεθεί απόψε το βράδυ ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο οποίος θα μιλήσει για την περίοδο της στρατιωτικής του θητείας, αλλά και για το λόγο που μπήκε στο ψυχιατρείο.

Απόσπασμα από την συνέντευξη του τραγουδιστή που δεν νιώθει από κρύο και μπαίνει στη θάλασσα με χιόνι, πρόβαλλαν στο Happy Day και η εξομολόγηση του θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Για αυτό το λόγο μπήκε στο ψυχιατρείο ο Γιώργος Μαζωνάκης

«Τις πρώτες 9 ημέρες της στρατιωτικής μου θητείας της πέρασα στο 414, στο ψυχιατρείο Πεντέλης, αν θυμάμαι καλά, όπου καταλαβαίνεις πέρασα.. Ήταν όλοι στο δωμάτιο το δικό μου. Εκείνη την εποχή είχα σοβαρή αγοραφοβία. Αυτό που με τρόμαζε περισσότερο ήταν πως θα αντιμετώπιζα τον εαυτό μου με ξαφνικά γύρω γύρω ξένους ανθρώπους. Αυτό τους εξήγησα και με τοποθέτησαν εκεί μπας και πάρω την αναβολή.

Αυτό δεν είχε καλό τέλος και μπήκα στο στρατόπεδο. Δεν πήρα την αναβολή. Μια χαρά είσαι, θα σου φύγει η αγοραφοβία. Πέρασα δύσκολα, δεν είχαμε πιρούνια. Ήμουν μέσα σε κάγκελα, είχα συγκεκριμένες ώρες επισκεπτηρίου. Δεν ήταν ότι καλύτερο.», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Η εξομολόγηση του Μαζωνάκη το 2013 για την στρατολόγησητου

Ο Γιώργος Μαζωνάκης σε συνέντευξη του το 2013 είχε μιλήσει για το σοκ που έπαθε κατά την περίοδο της στρατολόγησης του, αλλά και την εποχή που αντιμετώπιζε πρόβλημα με το αλκοόλ.

Γιώργος Μαζωνάκης instagram

«Ήταν δύσκολο να την σκαπουλάρω από τον στρατό, αλλά ακόμη κι αν μπορούσα δεν θα το έκανα. Δεν είμαι αυτής της λογικής, ούτε αυτής της κουλτούρας. Εγώ ήμουν, είμαι και θα είμαι πάντα εργάτης. Το να βρεθώ από την πίστα στον στρατό ήταν για μένα μεγάλο σοκ», εξομολογείται μιλώντας στο Πρώτο θέμα.

Και συνεχίζει: «Και τους 10 μήνες θητείας τους έβγαλα σε ένα χωριό στην Ξάνθη. Από το 1998 μέχρι το 2000 μου βγήκε όλη η κούραση, αλλά μου άρεσε να είμαι στο σπίτι και να μην έχω πολλά πολλά με ανθρώπους. Αυτή η περίοδος ήταν μια δύσκολη περίοδος της ζωής μου, όπου είδα να σκοτεινιάζουν πολλά πράγματα γύρω μου. Το σημαντικό είναι ότι ξύπνησα και συνέχισα δυνατός»