Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Η Φάρμα - Βασίλης Φιλίππου: «Δεν ισχύει εντελώς ότι την έχουν απομονώσει την Μαρία»

«Ο Τζώρτζογλου και ο Ιατρόπουλος με ρωτάνε τα πάντα και θέλουν να μάθουν»

Η Φάρμα - Βασίλης Φιλίππου: «Δεν ισχύει εντελώς ότι την έχουν απομονώσει την Μαρία»
News 18.03.2021 14:53
Από Ελένη Ζουγανέλη

Καλεσμένος στο Πρωινό βρέθηκε ο Βασίλης Φιλίππου, ο επιστάτης στο ριάλιτι της Φάρμας και μίλησε για το παιχνίδι, αλλά και τους παίκτες που βρίσκονται ήδη μέσα.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στην Μαρία Μιχαλοπούλου, η οποία έχει φέρει πολλές αντιδράσεις και λέγεται πως βρίσκεται εντελώς απομονωμένη.

«Είχα παίξει στο Deal και είχα κερδίσει ένα σεβαστό ποσό 11.000 αλλά όπως έχω δηλώσει εστιάζω στο επάγγελμα μου, είμαι αγρότης γέννημα θρέμμα, την τηλεόραση δεν την κυνήγησα ποτέ σίγουρα πάντα στην ζωή μου δεν κλείνω πόρτες, αυτό έτυχε στην πορεία και είπα να το κάνω εμπειρικά», είπε αρχικά ο Βασίλης Φιλίππου.

«Έτυχε να μου προτείνουν κάτι τηλεοπτικό, μια παρουσίαση εσωρούχων δεν μου άρεσε δεν ήθελα να το κάνω. Θυμάμαι χαρακτηριστικά πριν 1-2 μήνες είχα δει ότι ξεκινάει και ήθελα να δηλώσω συμμετοχή για παίκτης. Βρήκα έναν φίλο μου και είπα ότι θα δηλώσω συμμετοχή και μου λέει όχι δες αν θέλουν επιστάτη. Την άλλη μέρα χτυπάει το τηλέφωνο και μου κάνουν την πρόταση για τον επιστάτη από εκεί που δεν το περίμενα», συνέχισε.

Η αποκάλυψη του Βασίλη Φιλίππου για την Φάρμα

«Στο επάγγελμα που κάνουμε πρέπει να είσαι αυστηρός δεν μπορείς να σηκωθείς ότι ώρα θες και να πας να ποτίσεις τα φυτά… Είναι κάτι πολύ κοντά σε εμένα, είμαι αυστηρός αλλά με σεβασμό. Δεν κάνω διακρίσεις αν είναι κάποιος γνωστός ή όχι τους αντιμετωπίζω όλους το ίδιο και με σεβασμό.

Δεν θέλω να κάνουν πράγματα από μόνοι τους γιατί αυτό εμποδίζει τις μελλοντικές δοκιμασίες. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω προλάβει να έρθω με κάποιον κοντά, μου έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον ο Τζώρτζογλου και ο Ιατρόπουλος με ρωτάνε τα πάντα και θέλουν να μάθουν…

Δεν ισχύει εντελώς ότι την έχουν απομονώσει την Μαρία την αγρότισσα, αλλά εγώ δεν είμαι και κάθε μέρα μέσα την βλέπω μερικές φορές αποστασιοποιημένη… Ο Σάκης ο Τανιμανίδης είναι εξαιρετικός και θέλω να ευχαριστήσω όλη την παραγωγή του ΑΝΤ1 που με έχουν βάλει στην οικογένεια τους».

Όλα όσα δεν γνωρίζατε για τον Βασίλη Φιλίππου, τον επιστάτη της Φάρμας

  • Ο Βασίλης Φιλίππου γεννήθηκε στο Κλοκοτό Τρικάλων Θεσσαλίας
  • Είναι 36 ετών
  • Είναι το μεγαλύτερο από τα τρία παιδιά μιας αγροτικής οικογένειας
  • Είναι εργένης και πιστεύει πολύ στους ανθρώπους, την οικογένεια και τον Θεό
  • Ο Βασίλης Φιλίππου εργάζεται από 12 ετών στα χωράφια και οι κύριες καλλιέργειες με τις οποίες ασχολείται είναι το βαμβάκι, το σιτάρι και το καλαμπόκι
  • Στόχος του να φτιάξει κάποια στιγμή μια μονάδα παραγωγής αγροτικών προϊόντων, τα οποία θα εξάγονται σε όλες τις χώρες της Ευρώπης

Φάρμα Βασίλης Φιλίππου

  • Αγαπημένες του ασχολίες, όταν έχει ελεύθερο χρόνο, είναι το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και ο,τιδήποτε έχει να κάνει με τη γυμναστική
  • Του αρέσει να διαβάζει βιβλία και φυσικά να περπατά και να τρέχει στη φύση, που τόσο αγαπάει
  • Ο λογαριασμός του Βασίλη Φιλίππου, του επιστάτη της Φάρμας, στο Instagram είναι @basilisf κι έχει 1.106 followers, ενώ διέρρευσαν και τα πρώτα πλάνα από την πρεμιέρα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Φάρμα - Spoiler: Μπαίνουν στο παιχνίδι η Αγγελική Ηλιάδη και η Μαρία Φραγκάκη

Η Φάρμα: Οι δοκιμασίες και το μεγάλο έπαθλο

Share