Βανέσα Μπράιαντ: Έβγαλε στη δημοσιότητα τα ονόματα των αστυνομικών που φωτογράφισαν το δυστύχημα Κόμπι

Δικαστική δικαίωση για τη σύζυγο του «Black Mamba»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βανέσα Μπράιαντ: Έβγαλε στη δημοσιότητα τα ονόματα των αστυνομικών που φωτογράφισαν το δυστύχημα Κόμπι

Πάνω από ένας χρόνος έχει περάσει από τη μέρα που ο θρύλος του ΝΒΑ, Κόμπι Μπράιαντ, έχασε τη ζωή του σε φρικτό δυστύχημα με το ελικόπτερο, μαζί με την κόρη του Τζιάνα. Σήμερα, η σύζυγός του, Βανέσα βρήκε επιτέλους την ευκαιρία να δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα των αστυνομικών που φωτογράφισαν το τραγικό δυστύχημα.

Η αλήθεια είναι πως οι τελευταίοι μήνες δεν ήταν καθόλου εύκολοι για τη Βανέσα Μπράιαντ, η οποία πέρα από τη μεγάλη απώλεια του άντρα της και του παιδιού της που έπρεπε να διαχειριστεί, είχε να αντιμετωπίσει πιέσεις από παντού, ακόμα και από την μητέρα της.

Βανέσα Μπράιαντ Κόμπι Μπράιαντ

Η δικαστική δικαίωση της Βανέσα Μπράιαντ για το δυστύχημα του Κόμπι

Η Βανέσα, μετά από δικαστική απόφαση είχε τη δυνατότητα να δημοσιοποίησει τα ονόματα των αστυνομικών που απαθανάτισαν τα συντρίμμια του ελικοπτέρου .

Η Βανέσα πόσταρε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram την αγωγή της κατά του γραφείου του Σερίφη της πολιτείας του Λος Άντζελες και κατονόμασε τους 4 αστυνομικούς που κατηγορούνται πως τράβηξαν φωτογραφίες με τα κινητά τους από το σημείο όπου έπεσε το ελικόπτερο και έχασαν τη ζωή τους τα δύο αγαπημένα της πρόσωπα και άλλα επτά άτομα.

Η σπαρακτική ανάρτηση ένα χρόνο μετά το θάνατο του Κόμπι και της Τζίτζι

Σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος από τη μέρα που έφυγαν από τη ζωή σε τραγικό δυστύχημα ο Κόμπι Μπράιαντ και η κόρη του, Τζίτζι και έτσι, η Βανέσα Μπράιαντ, έκανε μία πραγματικά σπαρακτική ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η Βανέσα ανέβασε μία φωτογραφία από ένα γράμμα που της έστειλε ένας καλός φίλος της Τζίτζι και απάντησε τόσο σε εκείνον όσο και στους διαδικτυακούς της φίλους που την έχουν κατακλύσει με μηνύματα.

«Σήμερα έλαβα αυτό το γλυκό γράμμα από έναν από τους καλύτερους φίλους της Gianna, την Aubrey. Σ ‘αγαπώ Aubz (όπως θα σε αποκαλούσε η Gigi μου). Ευχαριστώ πολύ που μοιράστηκες μερικές όμορφες αναμνήσεις σου με τη Gigi μου και μου επέτρεψες να τις μοιραστώ εδώ στον λογαριασμό μου. Η Gigi μου είναι απίστευτη και εκτιμώ πραγματικά την προσεκτική επιστολή σου. Σε αγαπά τόσο πολύ.

Μου λείπει τόσο το κοριτσάκι μου όσο και ο Kob-Kob. Δεν θα καταλάβω ποτέ γιατί / πώς μπόρεσε να συμβεί αυτή η τραγωδία σε τόσο όμορφα, ευγενικά και καταπληκτικά ανθρώπινα όντα. Δεν φαίνεται να είναι αληθινό. Κόμπ, το κάναμε σωστά. Gigi, ακόμα κάνεις τη μαμά περήφανη. Σε αγαπώ!».

Βανέσα Μπράιαντ ανάρτηση Κόμπι