Δημήτρης Ουγγαρέζος: Τα σχόλια του για την αποκαλυπτική φωτογράφιση της Ιλένια Ουϊλιαμς

«Πολύ ωραία φωτογραφία»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δημήτρης Ουγγαρέζος: Τα σχόλια του για την αποκαλυπτική φωτογράφιση της Ιλένια Ουϊλιαμς

Έχει περάσει αρκετός καιρός από τη μέρα που η Ιλένια Ουίλιαμς και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, ωστόσο το πρωί της Πέμπτης, ο παρουσιαστής κλήθηκε να σχολιάσει την αποκαλυπτική της φωτογράφιση.

Η ομάδα του Πρωινού σχολίασε τα νέα της showbiz και μεταξύ άλλων στη συζήτηση ήρθε και η νέα φωτογράφιση της ραδιοφωνικής παραγωγού. Η στιγμή ήταν λίγο αμήχανη ωστόσο ο Δημήτρης Ουγγαρέζος το χειρίστηκε πολύ λεπτά και δεν ήρθε σε δύσκολη θέση.

Η αντίδραση του Δημήτρη Ουγγαρέζου στην φωτογράφιση της Ιλένια Ουίλιαμς

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος παρέμεινε σιωπηλός όση ώρα συζητούσαν οι συνεργάτες του και στο τέλος είπε: «Πολύ ωραία φωτογραφία, καλλιτεχνική. Ευχαριστώ πολύ», αν και ο ίδιος είχε παραδεχθεί σε δηλώσεις του πως την έχει πλέον ξεπεράσει.

«Πάλι καλά που δεν έμεινε και η Ιλένια έγκυος, θα είχες δύο στα δύο»

Το πρωί της Παρασκευής, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε το απόλυτα επικό σχόλιο στον Δημήτρη Ουγγαρέζο, με αφορμή την εγκυμοσύνη της Νάντιας Μπουλέ.

Η ηθοποιός ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι πρόκειται να γίνει μανούλα, δημοσιεύοντας μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Το Πρωινό σχολίασε φυσικά το ευτυχές αυτό γεγονός, με την αντίδραση δε του Δημήτρη Ουγγαρέζου να σχολιάζεται αρκετά, μιας και στο παρελθόν οι δυο τους διατηρούσαν σχέση.

Φυσικά, ο Γιώργος Λιάγκας δεν άντεξε και πέταξε το καρφί του στον συνεργάτη του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πάλι καλά που δεν έμεινε και η Ιλένια έγκυος. Θα είχες δύο στα δύο. Σε αγαπάω, γύρνα είσαι φίλος».

Λιάγκας σε Ουγγαρέζο για εγκυμοσύνη Μπουλέ