Ησαΐας Ματιάμπα: «Πριν γεννηθεί ο γιος μου ο πατέρας μου δεν ήταν καλά και του έλεγα “μείνε δυνατός να τον γνωρίσεις”»

Ξέσπασε σε κλάματα...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ησαΐας Ματιάμπα: «Πριν γεννηθεί ο γιος μου ο πατέρας μου δεν ήταν καλά και του έλεγα “μείνε δυνατός να τον γνωρίσεις”»

Το βράδυ των αποκαλύψεων ήταν αυτό της Πέμπτης 18/3 όπως φαίνεται. Κατά την διάρκεια που ο Γιώργος Μαζωνάκης έκλαιγε σε εκπομπή του ALPHA μιλώντας για την οικογένειά του, στο απέναντι κανάλι, στον ΑΝΤ1, και στην εκπομπή The 2night έκανε το ίδιο ακριβώς και ο Ησαΐας Ματιάμπα.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τον παρακολουθούσε συγκλονισμένος με τα όσα ανέφερε...

Απόσπασμα από την συνέντευξη του Ησαΐα Ματιάμπα

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε αρχικά στη όμορφη οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τη Βασιλική και τον γιο τους, Ηρακλή, ενώ αφηγήθηκε και το χρονικό της γνωριμίας τους.

Συγκινητική στιγμή όταν έφερε στο μυαλό του τον πατέρα του ο οποίος «έφυγε» νωρίς και δεν πρόλαβε να γνωρίσει τον εγγονό του.

«Ο μπαμπάς ήταν απλόχερος, “έξω καρδιά”, ήταν ένας άνθρωπος που με έχει επηρεάσει πολύ».

«Έφυγε κάποια στιγμή να πάει στην Αφρική για τους δικούς του λόγους. Προερχόταν από μία πλουσιοπάροχη οικογένεια, έγινε πραξικόπημα στο Ζαίρ έχασε τα πάντα και κυνηγούσαν να τον σκοτώσουν επειδή ήταν πρωτότοκος από δημοκρατική οικογένεια. «Έφυγε» εδώ και 7 μήνες. Είχε γυρίσει στην Αφρική για να βρει πλούτο ορυκτό να τον φέρει εδώ για να μην έχουμε δυσκολίες, περάσαμε από φτώχεια».

«Πριν γεννηθεί ο Ηρακλής υπήρξε ένα σοβαρό επεισόδιο με τον μπαμπά, η υγεία του κατέρρεε και εγώ προσπαθούσα να τον πείσω και του έλεγα “μείνε δυνατός γιατί έρχεται ο εγγονός σου. Α, ρε μπαμπά».

Φυσικά, μίλησε για τη συμμετοχή του στο “Your Face Sounds Familiar – All Star” και στο πόσο ενθουσιασμένος είναι που βρίσκεται και πάλι στα παλιά του λημέρια.