Μενεγάκη: Το σχόλιο σε ανάρτηση που έκανε ο Παντζόπουλος στο Instagram

Τον παρακολουθεί... στενά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μενεγάκη: Το σχόλιο σε ανάρτηση που έκανε ο Παντζόπουλος στο Instagram

Μπορεί ο Ματέο Παντζόπουλος να μην έχει το δικό του λογαριασμό στο Instagram, ωστόσο, ασχολείται με το προφίλ του ξενοδοχείου Onar στην εν λόγω διαδικτυακή πλατφόρμα. Μάλιστα, έχουμε δει την Ελένη Μενεγάκη να σχολιάζει σε πολλές δημοσιεύσεις που έχει κάνει ο σύζυγός και πατέρας της κορούλας της, Μαρίνας.

Αγαπημένος προορισμός του ζευγαριού είναι ο πανέμορφη Άνδρος και τους λείπει ιδιαίτερα το νησί, τώρα που βρισκόμαστε σε lockdown λόγω κορωνοϊού και δεν μπορούν να ταξιδέψουν. Η παρουσιάστρια ειδικά φοβάται πολύ τον ιό και σπάνιες είναι οι βόλτες της εκτός σπιτιού.

Χθες λοιπόν, ο Ματέο Παντζόπουλος στο προφίλ του Onar στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία από τη θάλασσα με ένα κοχύλι και η Ελένη Μενεγάκη που εννοείται πως το ακολουθεί σχολίασε πολλές φατσούλες με καρδούλες.

Instagram ανάρτηση Παντζόπουλου σχόλιο Μενεγάκη

Ακολουθείστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Φωτογραφίες από τις βίλες Παντζόπουλου - Μενεγάκη στην Άνδρο

Σε ήσυχη τοποθεσία, σε απόσταση 350μ. από τη βοτσαλωτή παραλία Άχλα, το Onar είναι ένα συγκρότημα από ανεξάρτητες μονάδες, χτισμένες με σεβασμό στην κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική. Προσφέρει ένα εστιατόριο με όμορφη πλακόστρωτη αυλή κάτω από τη σκιά πλατανιών.

Οι κλιματιζόμενες εξοχικές κατοικίες και βίλες είναι χτισμένες με τοπική πέτρα και ξύλο και διαθέτουν γήινα χρώματα και λιτή επίπλωση. Κάθε μονάδα περιλαμβάνει κουζίνα ή μικρή κουζίνα, καθιστικό με τζάκι και τηλεόραση επίπεδης οθόνης με DVD player. Στο μπάνιο παρέχονται προϊόντα περιποίησης Apivita.

Το Onar Restaurant σερβίρει παραδοσιακές συνταγές από την Άνδρο με εποχικά βιολογικά προϊόντα, φρέσκο ​​ψάρι και τοπικά γαλακτοκομικά προϊόντα, τα οποία μπορείτε να απολαύσετε στο μεγάλο μοναστηριακό τραπέζι.

Η γύρω περιοχή είναι ιδανική για υπαίθριες δραστηριότητες, όπως καταδύσεις και πεζοπορία, ενώ επίσης μπορούν να κανονιστούν συνεδρίες γιόγκα κατόπιν αιτήματος. Το λιμάνι του Γαυρίου απέχει 35χλμ. και η Χώρα της Άνδρου βρίσκεται 25χλμ. μακριά. Στις εγκαταστάσεις παρέχεται δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης.

Δείτε εδώ πόσο κοστίζει μια βραδιά στο ξενοδοχείο!

Όναρ

ξενοδοχείο Μενεγάκη

Ματέο Παντζόπουλος ξενοδοχείο Άχλα

Μενεγάκη Ματεό Όναρ