Φάνης Λαμπρόπουλος: «Η κόρη μου είναι ενάμιση χρονών αλλά είναι σαν γιος»

«Δεν ξέρω αν θα αρέσει στο παιδί μου, όταν μεγαλώσει να βλέπει τον πατέρα του να δίνει συνεντεύξεις»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φάνης Λαμπρόπουλος: «Η κόρη μου είναι ενάμιση χρονών αλλά είναι σαν γιος»

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε ο Φάνης Λαμπρόπουλος και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην κόρη του, που ήρθε στον κόσμο πριν από περίπου ένα χρόνο,

«Είναι ενάμιση. Είναι κόρη, αλλά είναι σαν γιος. Δεν μου αρέσει να μιλάω για αυτά, αλλά αλλάζεις “πίστα” τελείως. Προφανώς είναι κάποια συναισθήματα, τα οποία δεν τα έχεις στο ημερολόγιο της ζωής σου. Δεν μπορείς να το περιγράψεις σε κάποιον αν δεν το ζήσεις.

Είσαι στην τελευταία πίστα όπου γίνονται τα πάντα. Δεν είναι ότι προφυλάσσω τα προσωπικά μου, αλλά δεν ξέρω αν θα αρέσει στο παιδί μου, όταν μεγαλώσει να βλέπει τον πατερά του να δίνει συνεντεύξεις για αυτά τα πράματα. Είναι όλα καλά παιδιά. Σας ευχαριστώ πολύ.», είπε χαρακτηριστικά ο Φάνης Λαμπρόπουλος, του οποίου η εκπομπή κόβεται.

Λίγα λόγια για την εκπομπή που παρουσιάζει ο Φάνης Λαμπρόπουλος

O Φάνης Λαμπρόπουλος και o Νικόλας Ράπτης εισήλθαν σε τροχιά γύρω από τον ΑΝΤ1 ως παρουσιαστές της εκπομπής «Χιούστον το Λύσαμε».

Επειδή η Γη έπαψε να τους χωράει, το Διάστημα είναι έτοιμο να τους υποδεχτεί. Οι δυο παρουσιαστές απομονωμένοι σε έναν διεθνή, αλλά με ελληνικά στοιχεία, διαστημικό σταθμό, θα σχολιάζουν ό,τι σημαντικό αλλά και ασήμαντο έρχεται… σαν «κομήτης» να ταράξει την καθημερινότητά μας.

Κόβεται η εκπομπή του ΑΝΤ1, Χιούστον το Λύσαμε

Η ψυχαγωγική εκπομπή «Χιούστον το Λύσαμε» θα αντιμετωπίζει με χιούμορ γεγονότα, καταστάσεις της κοινωνίας μας και, φυσικά, τους πρωταγωνιστές της εγχώριας και διεθνούς showbiz. Πρόσωπα της επικαιρότητας θα απαντούν σε απρόβλεπτες ερωτήσεις και θα εκτελούν θεότρελες αποστολές, όταν ο Φάνης και ο Νικόλας το κρίνουν σκόπιμο.

Μαζί τους ο άνκορμαν/ ανταποκριτής/ επιστημονικός συνεργάτης/ κονεσέρ/ ειδήμων σε διεθνή θέματα/ παλαίμαχος σταρ/ άσσος του ρεπορτάζ Μάκης Παπασημακόπουλος. Συμμετέχουν ως μέλη του πληρώματος, η Αναστασία και ο κ. Σάκης. O Φάνης και o Νικόλας δήλωσαν για τη διαστημική τους αποστολή:

«Παρακαλούσαμε 5 χρόνια τον ΑΝΤ1 να μας δώσει μια εκπομπή και μας έστειλε στο διάστημα. Μήπως έμμεσα θέλει να μας πει κάτι;».

ο Φάνης Λαμπρόπουλος