Καλό Μεσημεράκι: Πέννυ Μπαλτατζή σε Νίκο Μουτσινά - «Με είπες φονιά»

Άφωνος ο παρουσιαστής! «Παιδιά, γιατί της βάζετε να βλέπει την εκπομπή;»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Καλό Μεσημεράκι: Πέννυ Μπαλτατζή σε Νίκο Μουτσινά - «Με είπες φονιά»

Η Πέννυ Μπαλτατζή βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι, όπου μίλησε με τον Νίκο Μουτσινά για το House of Fame, λίγες ώρες πριν από το νέο επεισόδιο.

Η τραγουδίστρια η οποία διδάσκει φωνητική στους μαθητές της ακαδημίας, σχολίασε το γεγονός πως πολλοί λένε ότι είναι αυστηρή με τα παιδιά.

«Εκεί δουλεύουμε 7-8 ώρες για να δει ο κόσμος ωφέλιμο 5-6 λεπτά. Το δέσιμο που συμβαίνει με τα παιδιά είναι κάτι το φοβερό. Μετά έχεις απαίτηση, λες αφού μου το είπες καλά τι συμβαίνει εκεί πάνω; Όταν ο άλλος δεν έχει βγει ποτέ στη ζωή του να τραγουδήσει και ξαφνικά τον πετάς σε ένα πλατό.

Οφείλω να είμαι αυστηρή, γιατί αν δεν είμαι δεν θα πιεστούν. Μόνο στην αξιολόγηση είμαι αυστηρή, στα μαθήματα είμαστε αγκαλιά με τα παιδιά», ανέφερε.

«Με είπες φονιά», είπε η Πέννυ Μπαλτατζή συνεχίζοντας στον Νίκο Μουτσινά κι εκείνος άφωνος ρώτησε: «Παιδιά, γιατί της βάζετε να βλέπει την εκπομπή;».

Λίγα λόγια για τη ζωή και την καριέρα της Πέννυς Μπαλτατζή

Η Πέννυ Μπαλτατζή (28 Ιανουαρίου 1983) είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια μουσικής τζαζ/σουίνγκ. Γεννήθηκε στην Αθήνα και ακολούθησε σπουδές βρεφονηπιοκομίας, αλλά και μουσικής τεχνολογίας.

Ξεκίνησε να δουλεύει επαγγελματικά σε ηλικία μόλις 16 ετών σε πιάνο μπαρ στο Βύρωνα. Το 2007, σε ηλικία 24 ετών, στράφηκε ξανά στο τραγούδι με αφορμή μια αγγελία στην εφημερίδα «Athens Voice» για μια οντισιόν του Φοίβου Δεληβοριά.

Πέννυ Μπαλτατζή house of fame

Τον Νοέμβριο του 2013 εμφανίζεται για πρώτη φορά στη δισκογραφική σκηνή με την ομάδα «Penny & The Swingin’ Cats» και ένα mini album, με την ονομασία Retro. Το τραγούδι τους «Εξωτικό Χαρμάνι» αναδεικνύεται τραγούδι του τριμήνου Απριλίου – Ιουνίου 2014 στον διαγωνισμό «Jumping Fish» της Cosmote.Τον Μάιο του 2013 μαζί με τον Γιώργο Ζερβό δημιούργησαν την μπάντα «Penny & The Great Big Band» η οποία απαρτίζεται από 20 μουσικούς.