Ναταλί Κάκκαβα: Αυτό απάντησε όταν την ρώτησαν ποια είναι σήμερα η σχέση Γκουντάρα - Μενεγάκη

Αποκάλυψε όλη την αλήθεια για τους δύο πρώην συνεργάτες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ναταλί Κάκκαβα: Αυτό απάντησε όταν την ρώτησαν ποια είναι σήμερα η σχέση Γκουντάρα - Μενεγάκη

Η Ναταλί Κάκκαβα μέσω ενός Q&A αποκάλυψε ποια είναι σήμερα η σχέση που έχει ο Γρηγόρης Γκουντάρας με την Ελένη Μενεγάκη.

Η Ελένη και ο Γρηγόρης υπήρχαν πολύ καλοί συνεργάτες για πολλά χρόνια και η χημεία του ήταν άριστη. Ωστόσο, οι δρόμοι της χωρίστηκαν αλλά ξανασυναντήθηκαν στο φινάλε της πρώτης, τον προηγούμενο Ιούλιο.

Τότε, ξεκαθάρισαν και έλυσαν τις διαφορές του χωρίς όμως να έχουν κάνει κοινές εμφανίσεις. Σήμερα βέβαια, η σύζυγος του Γρηγόρη Γκουντάρα, Ναταλί Κάκκαβα μέσα από ένα Q&A που έκανε αποκάλυψε ποια είναι σήμερα η σχέση του με την καλλονή παρουσιάστρια.

Η ίδια που φημολογείται ότι θα παρουσιάσει το Big Brother, έγραψε: “Η συνεργασία του Γρηγόρη με την Ελένη ήταν οικογενειακή. Αγαπιόντουσαν και εκτιμούσαν πολύ ο ένας τον άλλον για πολλά πολλά χρόνια. Οι σχέσεις τους σήμερα είναι οι καλύτερες”.

Ναταλί Κακκαβά απάντησε στο ποια είναι σήμερα η σχέση Γκουντάρα - Μενεγάκη

ποια είναι σήμερα η σχέση Γκουντάρα - Μενεγάκη

«Ράγισε» καρδιές η Ναταλί Κάκκαβα - «Η καρδιά μου πάει να σπάσει.. Τα πόδια μου άρχισαν τρέμουν»

Η Ναταλί Κάκκαβα έκανε μια σοκαριστική αποκάλυψη στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram με φωτογραφία που «ράγισε» καρδιές.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αναφέρθηκε σε ένα προσωπικό συμβάν που διαδραματίστηκε στο παρελθόν και που την έκανε να φοβάται για την ζωή της ενώ πριν λίγο καιρός έπαθε ένα ατύχημα.

Η Ναταλί Κάκκαβα εξομολογήθηκε: «Ήταν πριν από 14 μήνες όταν ένα βράδυ ψιλάφησα ξαφνικά στο στήθος μου ένα περίεργο ογκίδιο.. Δεν μπορώ να σας περιγράψω τι ένιωσα.. Τα πόδια μου άρχισαν να τρέμουν…Φόβος και πανικός.. Κυρίως για τα παιδιά μου.. Οι μανούλες νομίζω με καταλαβαίνετε.. Τρέξαμε πανικόβλητοι μέσα στην νύχτα με το Γρηγόρη.. Δεν θα τις ξεχάσω ποτέ αυτές τις ώρες.. Μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα νομίζω δεν σταματήσαμε ποτέ να κλαίμε.. Ευτυχώς η διάγνωση ήταν ινοαδένωμα μαστού.. Ανακούφιση..

Όχι γιατί φοβάμαι το θάνατο.. Αλλά γιατί θέλω να μπορέσω να δω τα αγόρια μου ανεξάρτητα.. Να μη με χρειάζονται άλλο.. Έκτοτε κάνω υπέρηχο μαστού κάθε 6 μήνες και μαστογραφία κάθε χρόνο.. Και κάθε φορά η αγωνία είναι η ίδια.. Μέχρι να ακούσω το «Όλα καλά» η καρδιά μου πάει να σπάσει…

Μην αμελείτε τις εξετάσεις σας.. Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία.. Ειδικά γυναίκες που έχουν περάσει τα 40 είναι τραγική αμέλεια να μην τις κάνουν.. Το χρωστάμε πάνω απ όλα στον εαυτό μας αλλά και σε όλους όσους αγαπάμε και μας αγαπούν…», έγραψε η Ναταλί Κάκκαβα.

Ναταλί Κάββα ανάρτηση