Γιάννης Ζουγανέλης: «Με εξοργίζει η ψευτομαγκιά, η αγένεια, ο τσαμπουκάς και κάθε είδους εξουσία»

Το δημόσιο ξέσπασμα του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γιάννης Ζουγανέλης: «Με εξοργίζει η ψευτομαγκιά, η αγένεια, ο τσαμπουκάς και κάθε είδους εξουσία»

Ο Γιάννης Ζουγανέλης απάντησε στο λεύκωμα του Λοιπόν για θέματα αναφορικά με την καθημερινότητά του αλλά και για το πως λειτουργεί σε άσχημες συμπεριφορές ενώ ξέσπασε για την πανδημία του κορωνοϊού.

Τι μπορεί να σε βγάλει εκτός εαυτού;

Η κοινωνία και ο τρόπος με τον οποίο σκέφτεται. Γίνεται λόγος για την ισότητα των δύο φύλων. Παραμένουν οι κουβέντες του στυλ «παντελονάτα», «να φέρεστε σαν άντρας».

Αυτά δεν μου αρέσουν, όταν τα λένε γυναίκες. Με εξοργίζει η ψευτομαγκιά, η αγένεια, ο τσαμπουκάς και κάθε είδους εξουσία.

Ποιο χαρακτηριστικό αποδοκιμάζεις περισσότερο στους άλλους;

Το προσωπείο που φορούν ορισμένοι άνθρωποι, ώστε να γίνουν προσαρμοστικοί.

 Γιάννης Ζουγανέλης ξέσπασμα

Γιάννης Ζουγανέλης: «Και εγώ έχω ένα τέρας μέσα μου! Πως είναι δυνατόν να με ανέχονται;»

Μετά το σάλο που ξέσπασε με τις καταγγελίες ηθοποιών προς συναδέλφους της και σκηνοθέτες, ο Γιάννης Ζουγανέλης, πήρε θέση και μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε.

Όπως δήλωσε, όλοι μέσα μας έχουμε ένα τέρας, ενώ στη συνέχεια σχολίασε πως οι επόμενοι που θα έχουν εξουσία, θα πρέπει να μην το ξανακάνουν.

Γιάννης Ζουγανέλης για παρενοχλήσεις

«Όλοι έχουμε ένα τέρας μέσα μας. Και εγώ έχω ένα τέρας μέσα μου. Βλέπω τον εαυτό μου ας πούμε πάνω στη σκηνή και είμαι με τον κόσμο και έχουμε μια επαφή και λέω πως είναι δυνατόν να συμπεριφέρομαι με αυτό τον τρόπο και να με ανέχονται; Βέβαια το κάνω με πολύ ευγένεια, με πολύ αγάπη και αφού πρώτα μπω σε μια διαδικασία αυτοσαρκασμού», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Ζουγανέλης.