Τατιάνα Στεφανίδου: Η απάντηση της για το τροχαίο στην Βουλή και την διαστρέβλωση της αλήθειας

«Η ταχύτητα του συγκεκριμένου video να είναι πιο γρήγορη από την πραγματική»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τατιάνα Στεφανίδου: Η απάντηση της για το τροχαίο στην Βουλή και την διαστρέβλωση της αλήθειας

Η Τατιάνα Στεφανίδου απάντησε σε όλους αυτούς που επιχείρησαν να παραποιήσουν τα λόγια της και να διαστρεβλώσουν την αλήθεια αναφορικά με το τροχαίο που στέρησε τη ζωή από τον 23χρονο Ιάσονα.

Η καταξιωμένη παρουσιάστρια προχώρησε σε μια ανάρτηση στο επίσημο προφίλ της στο facebook προκειμένου να βάλει τα πράγματα στην θέση του και να ξεκαθαρίσει ότι πιθανώς η ταχύτητα του βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή να ήταν πιο γρήγορη από την πραγματική ταχύτητα.

Η Τατιάνα Στεφανίδου έχει κάνει τρεις εκπομπές για το τροχαίο δυστύχημα, στις οποίες είχε εξηγήσει την παρανομία του υπηρεσιακού οχήματος. Μαζί της είχε και τον πραγματογνώμονα τροχαίων ατυχημάτων Νικόλαο Μαδιά ο οποίος είχε πει την άποψή του για το τροχαίο.

Στην σημερινή εκπομπή, η παρουσιάστρια κράτησε αποστάσεις ως προς το συγκεκριμένο βίντεο που προβλήθηκε υποστηρίζοντας πως το υλικό δεν είναι δικό της. Όμως αυτό στάθηκε αφορμή για μερικούς να ρίξουν λάσπη και να την στοχοποιήσουν.

Η Τατιάνα Στεφανίδου λοιπόν ανέφερε στην ανάρτησή της: “Στη σημερινή εκπομπή με θέμα το τροχαίο δυστύχημα έξω από τη Βουλή και το video που ήρθε στη δημοσιότητα, ξεκαθάρισα, με σκοπό την προστασία του 23χρονου Ιάσονα, ότι ίσως η ταχύτητα του συγκεκριμένου video να είναι πιο γρήγορη από την πραγματική.

Κάποιοι το ερμήνευσαν με ακριβώς τον αντίθετο τρόπο. Είναι ξεκάθαρο ήδη από τις εκπομπές που έχουμε προβάλει στις 15, 16 & 17/3 και είναι αναρτημένες στο διαδίκτυο στη σελίδα www.alphatv.gr/tlive ότι ο οδηγός του υπηρεσιακού οχήματος έστριψε παράνομα και δεν υπήρχε στο σημείο τροχονόμος όπως όφειλε. Επίσης, πως ο 23χρονος μοτοσικλετιστής ήταν νόμιμος!"

Τατιάνα Στεφανίδου απάντηση της για το τροχαίο στην Βούλη

Τροχαίο στη Βουλή: Συνεχίζει να «χτυπάει» η καρδιά του 23χρονου Ιάσονα

Η καρδιά του 23χρονου Ιάσονα που πέθανε σε τροχαίο έξω από την Βουλή, «χτυπάει» από χθες και πάλι δίνοντας ζωή σε έναν συνάνθρωπό μας όταν έγινε μεταμόσχευση στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο. Ενώ και το ήπαρ του βρήκε λήπτη στο Λαϊκό Νοσοκομείο.

Τα νεφρά θα καταλήξουν στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, ενώ και το δέρμα από τους μηρούς του νεαρού θα χρησιμοποιηθεί κυρίως σε ανθρώπους με σοβαρά εγκαύματα.

Η πράξη της οικογένειας του 23χρονου να δωρήσει τα όργανά του, από τη στιγμή που ήταν εγκεφαλικά νεκρός, υπενθυμίζει πόσο σημαντικό είναι η δωρεά οργάνων.

Τροχαίο στη Βουλή