Βασιλική Τρουφάκου: «Σκέφτομαι τι πέρασα και γιατί δεν σηκώθηκα να φύγω»

«Έλεγα θα τελειώσει, θα γίνει αυτό, θα περάσει»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βασιλική Τρουφάκου: «Σκέφτομαι τι πέρασα και γιατί δεν σηκώθηκα να φύγω»

Η Βασιλική Τρουφάκου βρέθηκε στην εκπομπή Χιούστον το Λύσαμε, λίγο πριν το κόψιμο της από τον ΑΝΤ1 και μίλησε για το αν έχει αντιμετωπίσει δυσκολίες σε συνεργασία της.

«Έχω επιδείξει μεγάλη υπομονή για πράγματα που αγαπώ και μαλθακότητα. Και βλέπεις πράγματα εκ των υστερών κι αυτός είναι ένας λόγος που δεν μιλάμε. Εκτός του ότι μας φαίνεται κανονικό, η κακοποίηση θέλει εκπαίδευση για να την καταλάβεις. Ο λόγος του γιατί τώρα το λένε, είναι ότι παίρνεις μια απόσταση και το καταλαβαίνεις.

Έχει τύχει να είμαι σε συνεργασία που θα την χαρακτήριζα δύσκολη και ζόρικη κι όταν παίρνω απόσταση από αυτήν, λέω τι πέρασα και γιατί δεν σηκώθηκα να φύγω. Εκείνη την ώρα, επειδή ήταν κάτι που αγαπώ, έλεγα θα τελειώσει, θα γίνει αυτό, θα περάσει η σεζόν, μην έρθεις σε ρήξη, έφαγες τον γάιδαρο, δεν χρειάζεται κι έφτασες στο τέλος. Ο άνθρωπος λέει πάρα πολλά πράγματα στο εαυτό του», εξομολογήθηκε.

Λίγα λόγια για την ηθοποιό Βασιλική Τρουφάκου - Το βιογραφικό της

Η Βασιλική Τρουφάκου (Νέα Σμύρνη Αττικής, 1986) είναι Ελληνίδα ηθοποιός με καταγωγή από τα Παπαδιάνικα Λακωνίας.

Είναι απόφοιτη της Δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου αλλά και του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του ΕΜΠ. Έγινε γνωστή από την τηλεοπτική σειρά του Mega, Κάτω Παρτάλι, αλλά και από θεατρικές παραστάσεις στο Θέατρο Νέου Κόσμου όπως η Έντα Γκάμπλερ.

Βασιλική Τρουφάκου Χιούστον το λύσαμε

Το 2016, στην τελετή των βραβείων της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, κέρδισε το βραβείο Β’ γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία Ουζερί Τσιτσάνης.

Η Βασιλική Τρουφάκου έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, ενώ την έχουμε δει και σε αγαπημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης. Μάλιστα, έχει συμμετάσχει και σε κινηματογραφικές ταινίες.