Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο η Μαρίνα Πατούλη

Τι συμβαίνει με την υγεία της;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο η Μαρίνα Πατούλη

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες, η Μαρίνα Πατούλη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, έπειτα από επιδείνωση ενός προβλήματος στην υγεία της.

Η σύζυγός του Γιώργου Πατούλη, με τον οποίο χωρίζουν όπως πρώτο το Youweekly.gr σας αποκάλυψε με αποκλειστικές του πληροφορίες, περνάει δύσκολα τις τελευταίες ημέρες.

Σύμφωνα με τα όσα γράφτηκαν, η φιλόλογος και πρόεδρος του Δικτύου SDG 17 Greece, μεταφέρθηκε νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.

Γιώργος και Μαρίνα Πατούλη χωρισμός

Η Μαρίνα Πατούλη επιβεβαίωσε τον χωρισμό της με τον Γιώργο Πατούλη: «Βιώνω ένα πένθος»

Η Μαρίνα Πατούλη, μίλησε στην εκπομπή Έλα χαμογέλα και επιβεβαίωσε τον χωρισμό της με τον Γιώργο Πατούλη έπειτα από 35 χρόνια κοινής πορείας και γάμου, όπως αποκλειστικά το Youweekly.gr σας είχε μεταφέρει την είδηση χθες 19/3.

Η ίδια "έσπασε" τη σιωπή της και μίλησε ανοιχτά για το τι συμβαίνει ανάμεσα σε εκείνη και τον σύζυγό της, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων πως "βιώνει το πένθος".

Η Μαρίνα Πατούλη άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο προσπάθειας επανασύνδεσης, ωστόσο δεν θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες στο αν έχει επαφές με τον σύζυγό της, Γιώργο Πατούλη.

«35 χρόνια ζωής δεν μπορούν να σβήσουν από τη μια στιγμή στην άλλη. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που αγαπώ τον άνδρα μου πάνω από όλα σαν άνθρωπο και είμαι δίπλα του και θα είμαι δίπλα του σε ότι αποφασίσει να κάνει», ανέφερε μεταξύ άλλων στις πρώτες της δηλώσεις.